https://www.radon-bikes.de/en/
Idealne budem rad, ak by mal a napisal niekto skusenosti s modelom Swoop. Na nete sa da najst pomerne malo informacii a aj to vacsinou na nemeckych strankach, ktore mozno svoju domacu znacku beru trosku pozitivnejsie nez uplne nezavisli cudzokrajni recenzenti. Ale aj to co som nasiel po anglicky a po nemecky ma v kombinacii s pomerne lakavou cenou presvedcilo k objednaniu Swoopu 10.0. Nie je to uplne dokonaly bike po vsetkych strankach (to asi ziadny
No samozrejme uvitam aj akekolvek ine info ohladom Radon bikeov.
P.S. Dufam, ze sa to tu nezmeni na diskusiu o tom, ze bike bez drziaka na flasu je nepouzitelny, lebo takych diskusii som videl uz dost
Takže bike prišiel v obrovskej krabici kompletne zložený, iba s povoleným predstavcom a riadidlami natočenými o 90°. Samotnú krabicu som ku vchodu a k výťahu musel šúchať jednou hranou po zemi, pretože bola tak veľká, že som nemal šancu ju nejako chytiť a niesť vzduchom. Pri výťahu som si uvedomil, že kvôli tej veľkosti nie je žiadna šanca aby prešla dverami výťahu. No keďže bývam vysoko, tak som zo zúfalstva aj tak márne chvíľu s krabicou zápasil dúfajúc, že aspoň dočasne obídem kód Matrixu a tú obludnú krabicu tam nejako vopchám. Samozrejme zbytočne. Aby som ale pred susedmi čakajúcimi na uvoľnenie cesty k výťahu vyzeral ešte viac ako tupý neandrtálec, tak som sa pokúsil krabicu ťahať po úzkom schodisku. Hneď pri prvej schodiskovej zákrute mi ale došlo, že by som musel byť Copperfield a tak som zase zošuchol bike dole a rozbalil ho vo vestibule.
Keď som ho potom dostal domov, ako prvé ma trochu sklamalo, že bowdeny pri riadidlách nie sú vôbec tak pekne upravené zmršťovacou bužírkou ako na väčšine oficiálnych fotkách a vo video recenziách. Celkovo to v tomto smere odflákli a lanko k prehadzovačke je dosť krátke a hadička zadnej brzdy zase zbytočne dlhá, takže ani po snahe o korekciu nie je šanca, aby mali tieto dve veci rovnakú dĺžku. Predná brzda a bowden sedlovky je na tom podobne, takže kokpit nie je nič pre detailistov. Trošku ma pobúrili aj viditeľné zvyšky rôznych druhov vazelíny na rôznych miestach. Ale vždy radšej nech ostanú zvyšky ako by tam nemala byť žiadna. Ďalšie malé negatívum bol odtrhnutý kúsok okraja jedného gripu, čo sa predpokladám stalo pri preprave, pretože to bol grip trčiaci dopredu a krabica tam bola porušená. V kombinácii s tými bowdenmi a vazelínou to už ale na mňa bolo príliš a aby som sa vyhol OCD záchvatu, tak som hneď objednával nové gripy. Veď čo by si o mne ľudia pomysleli keby videli taký ošarpaný okraj rukoväte?
Žiadne iné poškodenia som nenašiel, takže som v priebehu nasledujúcich troch dní, vždy keď som mal čas, pripravoval bicykel na prvú jazdu. Z tejto vety už možno tušíte, že nie som tak úplne normálny človek, ktorý behom pol hodinky vyberie bike z krabice, natočí riadidlá a ide ho vyskúšať. Ako prvé som namontoval Race Face Turbine riadidlá a predstavec, ktoré som predtým mal na predšlom bikeu (striasa ma pri pomyslení, že by som sa musel pozerať na ten pôvodný AEffect predstavcový odliatok, fuj...). Potom už nasledovali veci, ktoré asi pri novom bikeu robí každý:
- Hrubé fólie na spodnú a sedlovú trubku, tenšie na ostatné. Farba rámu je matná, fólie lesklé, vraždil by som kvôli tomu, ale zatiaľ sa učím s tým žiť, kým kúpim nejaké drahé matné fólie.
- Odstránenie konzervačnej lepkavej vazelíny z reťaze.
- Kontrola uťahovacieho momentu z výroby na všetkých podstatných skrutkách. Samozrejme momentovým kľúčom som doťahoval aj všetky ostatné pridané veci, nie som barbar...
- Ochrana kľúk zo starej duše a naspodu plastový chránič proti odretiu.
- Odmontovanie pôvodného plastového vodítka reťaze a nasadenie krajšieho aj s bash-guardom, ktorý som mal tiež z predošlého bikeu.
- Nasadenie pedálov, ktoré som aj kompletne vyčistil a premazal (aj keď ani nebolo treba...).
- Nastavenie sedla.
- Podrobné štúdium návodu k vidlici a tlmiču a zdravá hodinka strávená nastavovaním.
- Výmena platničiek za metalické, ktoré som tiež už mal a nastavovanie strmeňov, aby kotúče nešúchali. Nastavenie strmeňov sa mi podarilo perfektne na prvý šup ako vždy (said no one ever).
- Pre istotu aj malé odvzdušnenie bŕzd.
- Nastavenie tlaku pneu. Toto bolo jednoduché, keďže som staromódny zástanca duší, ale chápem aj perverznú radosť bezdušiarov z toho sajrajtu, čo majú v kolesách.
- Nakoniec namontovanie doplnkov ako fľaša, cyklo PC, svetlá (aj keď nechodím veľmi po ceste, tak bike rád využívam ako zámienku na trochu nepríjemného blikania ľuďom do očí), atď.
Pri vymontovaní zadného kolesa som mimochodom zistil, že ako aj viacero iných výrobcov aj v Radone na utiahnutie zadnej osi kolesa zavolajú vždy miestneho kulturistu a do ruky mu dajú 25 kilový pneumatický rázový uťahovák používaný na montáž tankových podvozkov. Tá oska má byť utiahnutá na 12 Nm, ale pri kŕčovitej demontáži za zvukov trhajúceho sa kovu vychádzajúceho zo závitu, by som usudzoval, že bola zatiahnutá na minimálne trojnásobok. Závit aj samozrejme bol trochu poškodený, ale nie veľmi a tak som to tiež nakoniec rozdýchal.
Na záver pre istotu napíšem, že napriek môjmu občasnému drobnému preháňaniu, žiadne z negatív, ktoré som vymenoval nie sú vôbec vážne a celkový dojem je na jednotku. Radon bicykle sú aspoň čo sa týka viditeľnej kvality spracovania a montáže na vysokej úrovni a reálne prakticky nemám čo vytknúť a to som fakt detailista. Naozaj žiadne nedostatky laku, žiadne škrabance na skrutkách alebo iných častiach, žiadne suché spoje tam, kde má byť vazelína, všetky dôležité skrutky dotiahnuté minimálne na predpísaný moment. Páči sa mi aj použitie skrutiek s uvedeným správnym momentom na hlavičke všade na zadnej stavbe. Prehadzovačka tiež nastavená správne, brzda šúchala len predná a aj to veľmi jemne, ale chcel som strmene vycentrovať úplne na 100%, preto som sa s nimi hral viac, nie preto, že by to bolo vyslovene nutné. Čiže dojem zatiaľ veľmi dobrý. A čoskoro napíšem aj dojmy z jazdy, keďže rád sám pred sebou predstieram, že tieto moje literárne výplody všetkých strašne zaujímajú
A aj som skôr ten typ, čo viac bike obzerá, čistí, postupom času montuje nové komponenty kvôli miernej zmene funkčnosti alebo farebnému zladeniu a robí preventívny servis vecí, ktoré ju nepotrebujú. A to ani nehovorím o hodinách strávených na nete, ktoré s tým súvisia. A samozrejme ma baví aj jazdiť, len to pre mňa je iba takých 50% potešenia z bikeu.
Neodpustím si ale jednu kritiku, ktorá ale nie je chybou bikeu ako takého. Ide o Shimano SLX/XT a asi aj ich ostatné brzdy. Ako vždy 50% dráhy páky nerobí nič a potom plné brzdenie je až s pákou zhruba 1,5 - 1 cm od gripu. A to mám nastavené na maximálnu možnú vzdialenosť pák od gripu. Možnosť nastavenia vzdialenosti platničiek od kotúča je tiež čisto len marketingová. Platničky som teda ešte pred pár dňami priblížil miernym vytlačením piestikov bez nasadeného kotúča a podarilo sa mi mať medzeru tak malú, že by to v reále aj tak šúchalo už len keby som sa na tie brzdy uprenejšie pozrel, ale stále bolo treba páku priťahovať asi na 2 cm ku gripu, takže som to vrátil naspäť, pretože mi len málo vecí lezie na nervy viac ako śúchajúce brzdy. Neviem či je moja požiadavka taká anomálna keď chcem, aby brzdy brzdili už pri miernom stlačení páky a aby maximálny účinok mali už po asi 1 cm svojej dráhy od kľudovej polohy, ale som si istý, že Shimano brzdy tohto nie sú schopné kvôli ich sprostému dizajnu s neprispôsobiteľnými vlastnosťami. Časom ich možno vymením a ak máte nejaké tipy na také, ktoré prenášajú stlačenie páky na brzdnú silu agrešívnejšie, tak sem s nimi.
Ked su Shimana odvzdusnene paka je tvrda a nechodia prehnane vela. Bezproblemov zaberaju daleko od gripu.
Tak sup odvzdusnit pekne s vymedzovacim blokom v strmeni a bude to ok.
Odvzdusni poriadne dokial nebude paka s blokom v strmeni uplne tvrda a potom das vediet.
Ak by na tvoj kus stale bol zaber paky blizko rajd co ale pochybujem existuje finta s preplnenim brzd a potom budu zaberat este skor.
Sedlovku mázni montážní pastou
A potom dej pár kapek oleje do "kontaktních" míst . nebuď netrpělivý a počkej do dalšího dne, než se olej dostane tam kde má
Zbylý olej pak otři , aby se na něj nelepil prach
@Swarz, rozoberanie stredu som si potom uz nechaval uplne nakoniec, lebo to puknutie sa sice najskor ozvalo po zatlaceni na pedale, ale vzdy po zatlaceni na pedal a puknuti potom stacilo aj rukou zatlacit na sedlo a puklo to znova, cize aj uplne bez tlaku na pedale. Takze som si hovoril, ze stredom to asi nebude. A s tymi brzdami mas v podstate pravdu, akurat neviem preco, ale platnicky zadnej brzdy sa jednoducho same usadzaju zbytocne daleko od kotuca. Aj som preplnil znovu tie piestiky a brzda potom zaberala velmi pekne, ale po jednej jazde sa tie sproste piestiky zas trosku oddialili
@pat3, do Radonu som pisal tiez, ci nemaju nejaku radu, ale zatial neodpisali. Nasiel som inak, ze by mal byt ich servisny partner aj cyklogat.cz v Zline. Aj ked zatial som ani neskusal ich kontaktovat. Sedlovka byva veru casto problem, ale tu som zbezne pozrel uz pri montovani bikeu a nejaku vazelinu tam uz dali a bolo to inak ciste a navyse vzdy oblepujem okraj vstupneho otvoru sedlovky v rame ciernou lepiacou paskou, aby sa tam nemala ako dostat spina, takze som si bol pomerne isty, ze sedlovkou to nebude. No neskor som to aj potvrdil tym, ze som ju uplne vybral aj so sedlom a skusal ci to stale puka a pukalo...
@PetrAT, s tym olejom to je celkom dobry napad a to pisem aj preto, lebo to iste napadlo aj mna
No a teraz k odstraneniu pukania:
Nakoniec to zabralo "iba" zhruba styri dni. V podstate od utorka obeda do piatka poobede som kazdy den stravil nejaky cas skumanim urcitej casti bicykla, ci ma vplyv na to pukanie alebo nie. Rozobral som postupne skoro cely bike, lebo ako je u tychto veci bezne, bolo skoro nemozne lokalizovat odkial presne to pukanie vychadza a vela som aj na nete nasiel pribehov o pukajucom hlavovom zlozeni, ktore sa ozyvalo pri pedalovani alebo dokonca o voli v predstavci a podobne, takze som isiel na to dost metodicky a aj preto to dlho trvalo. Zaroven som hlavne niekedy uz po pol hodinke mal chut nieco rozmlatit a nechat to vsetko tak a jednoducho nechodit uz nikdy na bikeu
Samozrejme neskor uz ani premazavanie drvivej vacsiny veci nemalo ziadny efekt, co v kombinacii s mojou netrpezlivostou a vybusnostou pri takychto veciach viedlo k roznym inovativnym slovnym komentarom, ktore som mal priamo pri otvorenom okne a iba dufam, ze susedia casto pofajcievajuci na balkonoch naokolo nepoculi toho az tak vela...
Kazdopadne som nakoniec mal stastie a neskoncil som na psychiatrii vrieskajuc na personal konspiracne teorie o nemeckej psychologickej tretej svetovej a ich invazii vrzgajucich ramov, pretoze nakoniec to prestalo po rozmontovani poslednych dvoch skrutiek zadnej stavby hned pri zadnej osi a zaroven opakovanom vymontovani patky, vycisteni tychto veci (aj ked nebolo velmi co cistit) a naneseni pomerne stedrej davky vazeliny. Neviem presne v ktorej casti bol problem, ale po tomto kroku to pukanie prestalo. Celkovo som bol prekvapeny, ze vsetky skrutky a celkovo spoje v zadnej stavbe boli kompletne suche. Samotne loziska samozrejme pod tesneniami vazelinu mali, ale inak bolo vsetko uplne bez akejkolvek vazeliny. Rovnako aj patka bola pri prvom rozmontovani komplet sucha, preto som aj prvykrat medzi nu a ram ani nedaval vela vazeliny, skor som iba spoj vycistil alkoholom, ale druhykrat som uz dal viditelny vazelinovy film na vsetky dotykove plochy medzi patkou a ramom. Na skrutky zadnej stavby som tiez dal pomerne stedru davku vazeliny a mierny film aj na stycne plochy v klboch. Celoodpruzeny bike som doteraz takto nerozoberal, takze si nie som isty, ci je bezne, ze byvaju tie capy uplne suche a je dost mozne, ze nanesenim vazeliny na skrutky a ich zavity som iba problem docasne zamaskoval, ale aspon uz viem zhruba odkial zvuk isiel a ak to postupne neprejde v nieco horsie, tak mi je jedno, ze tam musi byt trocha vazeliny, aby to nepukalo.
Mimochodom zatial sa uz neozvalo absolutne nic ani po skusobnej jazde, kde som uz aj vyskusal par malych 30-50 cm skokov na najdenej schovanej trailovej trati v blizkom lese. Ako zaciatocnik v tychto veciach som mal samozrejme smrt v ociach pred kazdou malou rampou, ale tlmenie je super a ked som zrovna nepadal prilis prudko na predne koleso kvoli malej rychlosti, resp. nespravnej technike, tak som dopady ani necitil. A tak som tomu mojmu Swoopu odpustil.
Pri rovnakej vyske som kupoval L, s drobnymi vylepseniami (dlhsi predstavec) posedu som najazdil v pohodlí vyse 6000 km za sezónu.