Zdravím vospolok. Prišiel čas na výmenu bajku, môj vyššie spomínaný dvadsaťdeviatkový Trance doslúžil a ja sa idem poobzerať po adekvátnom nástupcovi. Vedeli by ste mi poradiť niečo s parametrami: full 29er, trailová geometria, zdvihy 120-130 mm, cena ideálne do 3000,- € ? Ťahá mi na 50ku, tak niečo na čom zvládnem celodenné výjazdy, prípadne strmšie výšlapy/zjazdíky za dobrým pivkom ... Ďakujem.
to mi hlava neberie, preco by potom niekto za to daval tolko penazi ked to nema vydrzat ..este takato znacka, nie je problem len v konkretnych modeloch a ich pretazovani alebo tak?
Moze pukat vo zvare horna ramova a sedlova trubka kedze tam nieje vystuzeny a pri dnesnej modernej geo a vysuve sedla tam vznika dost velka paka. Ja by som sa divil keby to vydrzalo nejak extremne dlho. Ja mam tranca 2 rok cca 2300 km no kedze ho chcem tento rok posunut dalej tak to nezistim.
Tak ked trochu sa drzat ceny tak rockmachine ma vpp . .ale ked ma to bude bavit aj na rok tak mozno tiez vymenim anthema ked budem mat badget tak kupim santu tallboy aj ked cena je sialena este porozmyslam ale rockmachine sa mi pozdava z lacnejsich . Trek neviem ako dobre funguje zadna stavba . Lebo giant to ma zmaknute dobre
Mne to puklo presne v zvare hornej a sedlovej trubky. A kedze som obezne hovado, som s vydrzou Giantu spokojny vzhladom na povest ... Keby sikmaci nevymyslali hovadiny a robili dalej Trance na 29er, rovno ho kupujem, Maestro sa mi paci.
Vsetky systemy zadneho odpruzenia dnes podla mna funguju dobre, popravde ... ja mam co-to odjazdene, ale ked som presadol z virtualu na stvorcap alebo prepakovany jednocap, nevnimal som pocas jazdy nejake rozdiely.
Tak, ale uvedom si že sú tam často v tých doživotných zárukách rôzne špecifiká Ani Trek to už nemá ako kedysi a určite nie na všetky modely. Doživotná záruka sa už nevzťahuje napr. na zadnú stavbu . Ale aj tak určite patrí k tým seriózným firmám, ktoré s tým nerobia veľké drahoty ako iné firmy, u ktorých je tá doživotná záruka len pojem, teda podľa toho čo som tu raz dávnejšie čítal. Ale už si nepamätám o akú značku šlo, ale proste išlo o to, že to neuznali
Ak budem nieco kupovat, urcite si zistim vsetky podrobnosti okolo zaruky. A pre mna je dolezitejsie to, aby mi bike sedel, nie dozivotna zaruka, pytam sa len tak zo zvedavosti ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co znamena, ze dosluzil?
Vsetky systemy zadneho odpruzenia dnes podla mna funguju dobre, popravde ... ja mam co-to odjazdene, ale ked som presadol z virtualu na stvorcap alebo prepakovany jednocap, nevnimal som pocas jazdy nejake rozdiely.
Ešte tuším Cannondale a Orbea.