po mnohich uvahach o cestaku som sa nakoniec rozhodol kupit nejaky stary favorit a postupne ho vytunit, favorit urcite niekde zozeniem, ale potrebujem rady s cim zacat? ja by som asi povedal ze kolesa nie? potom brzdy, a nasledne asi presmykac, prehadzovacka a uz by to mozno slapalo. nakoniec ked uz bude pojazdny sa ho pokusim este nejako nasprejovat asi nejakym tmavym matnym lakom. to vsetko bude s mojeho vacku, lebo moji fotrovci sa dali na setrenie na dom , cize na bike ich len velmi malo presvecim. na ceste vela nejazdim, ale dost na to aby som si len menil plaste na horskom biku. co poviete na moj napad, ja viem ze je sialeny heh , ale co planujem zle? ide mi hlavne o poradie menenia jednotlivych komponentou.
diki
http://www.extremebike.sk/modules.php?o ... al=9&cat=1
tu je jeden bike co ma zaujal, ten com typkovi zavadza v pivnici, vybavenie sice biedne ale ram vyzera dobre, napisal som mu uvidim ako sa s nim dohodnem na cene.
hned par otazok k nemu- to su myslim tie take klasicke favoritovske kolesa, oni nie su az take tenke ako cestne plaste, dali by sa na henten rafik podla vas nahodit tie uplne tenke cestne plaste?
dalej, tak sa mi zda ze tam su vzadu iba 3 prevody- to bude treba hned vymenit, da sa na henten naboj nahodit aj nejake 7-kolo? alebo pod? alebo musim vymenit cele koleso?
diki za vase nazory
potom by tu bolo este toto: http://sport.bazos.sk/inzerat/729703/Pr ... icykel.php ale to by som musel od niekal zohnat dalsiu tisicku, lebo foter vcera ked videl co pozeram na nete povedal ze mi na ziadny bike nebude davat ani korunu, cize to pojde z vlastneho vacku absolutne.
Ak am neikto azujem venujem zadara polgalusku favorit na suciasty. Zaujemca musi byt vsak z okolia BB. Co je na nom nefunkcne je akurat stred a kluky vymenit duse, lanka a dostelovat spacialky brzdy a ide..
Mne tiež jeden favorit straší v pivnici. Ak chceš, dám Ti ho. Pred cca 20 rokmi som ho už aj začal tunovať - vpredu má znak BMW! Som bol najväčší frajer na okolí... Len sa bojím, že ma nechá priateľka. Keď už nebudem mať bike BMW...
ten druhy co si poslal uz vyzera kus ako cestak.toto prve ani zadarmo.ze nad tym vobec premyslas.ten druhy vyzera pojazdne.takymto smerom by som sa uberal.
Nedalo mi a prečítal som si túto tému a s poľutovaním musím konštatovať, že som premrhal pár minút svojho života nekupuj si žiadny trápny favorit a ani ho netunuj, absolútne vyhodené peniaze.
Nedalo mi a prečítal som si túto tému a s poľutovaním musím konštatovať, že som premrhal pár minút svojho života nekupuj si žiadny trápny favorit a ani ho netunuj, absolútne vyhodené peniaze.
ked si to tak zoberies, pred 20 rokmi sa jazdilo len na takych a kazdy bol spokojny, chcem nieco na trening na mtb a nie na zavodne cestne jazdenie, na ceste pojazdim mozno 1000 km a to je vsetko, preco by som mal kvoli tomu vyhadzovat 10 litrov? to necahpem. myslim si ze furt lepsie jazdit na favorite po ceste ako na mtb.
pred 20 rokmi si nebol na svete a keby bol vtedy každý spokojný tak by si dnes o MTB čítal ako o niečom čo si vymysleli sfetovaní hipíci niekde na skazenom západe nášho úhlavného nepriateľa. ešte raz a posledný krát, radšej investuj do toho čo máš teraz ako do starej haraburdy
Ja som pár dní po škole robil v Lomnici na stavbe u jedného pána približne 3-4 hodiny denne a za deň som zarobil 400 Sk. Takže žiaden problém. Už len nájsť tú brigádu, ktorú chceš .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tu je jeden bike co ma zaujal, ten com typkovi zavadza v pivnici, vybavenie sice biedne ale ram vyzera dobre, napisal som mu uvidim ako sa s nim dohodnem na cene.
hned par otazok k nemu- to su myslim tie take klasicke favoritovske kolesa, oni nie su az take tenke ako cestne plaste, dali by sa na henten rafik podla vas nahodit tie uplne tenke cestne plaste?
dalej, tak sa mi zda ze tam su vzadu iba 3 prevody- to bude treba hned vymenit, da sa na henten naboj nahodit aj nejake 7-kolo? alebo pod? alebo musim vymenit cele koleso?
diki za vase nazory
pravdupovediac, podlamna favority su vsetky rovnake nie? no je pravda ze henten by som musel asi poriadne vytunit heh
Zajtra dodam foto uz je v pivnici tma.
otec mi nechce dat uz len s principu.
ked si to tak zoberies, pred 20 rokmi sa jazdilo len na takych a kazdy bol spokojny, chcem nieco na trening na mtb a nie na zavodne cestne jazdenie, na ceste pojazdim mozno 1000 km a to je vsetko, preco by som mal kvoli tomu vyhadzovat 10 litrov? to necahpem. myslim si ze furt lepsie jazdit na favorite po ceste ako na mtb.
www.pracujvba.sk
www.brigady.info
www.studentservices.sk
www.grafton.sk a kopec inych personaliek
no a dobry vtip bol aj to ze za den zarobim 1000sk