po mnohich uvahach o cestaku som sa nakoniec rozhodol kupit nejaky stary favorit a postupne ho vytunit, favorit urcite niekde zozeniem, ale potrebujem rady s cim zacat? ja by som asi povedal ze kolesa nie? potom brzdy, a nasledne asi presmykac, prehadzovacka a uz by to mozno slapalo. nakoniec ked uz bude pojazdny sa ho pokusim este nejako nasprejovat asi nejakym tmavym matnym lakom. to vsetko bude s mojeho vacku, lebo moji fotrovci sa dali na setrenie na dom , cize na bike ich len velmi malo presvecim. na ceste vela nejazdim, ale dost na to aby som si len menil plaste na horskom biku. co poviete na moj napad, ja viem ze je sialeny heh , ale co planujem zle? ide mi hlavne o poradie menenia jednotlivych komponentou.
diki
svejk, na normálne jazdenie po BA a okolí si kúp radšej nový, alebo nejaký z bazáru a ten starý používaj, keď prídeš na tú chatu. Myslím, že keď kúpiš z bazáru od niekoho seriózneho, kto s tým bicyklom nič vážne neurobil tak urobíš lepšie. Aj ja som kúpil z druhej ruky a som nadmieru spokojný .
Jéj, na niečom podobnom som kedysi jazdil... Zdá sa, že tam je ešte starý dobrý klinkový stred...
A nabudúce prehoď bowdeny - musia ísť pred baranmi a nie až za nimi.
tak to trocha nechapem ako pred baranmi?
pocujte, a ako to tam bude sediet ked prehodim ten naboj za novy? budem samozrejme musiet prehodit aj pastorok. je to spolu kompatibilne stare prevodniky a novy pastorok+retaz?
aha jasne, skusim to prehodit
inac ozaj, tam su tie barany akesi divne, nedaju sa chytit tam hore za brzdy, teda daju, ale neni to pohodlne, a cele barany maju zlu omotavku, da sa kupit aj nova omotavka?
Preto sa ti zle chytajú lebo brzdové lanká ti vychádzajú priamo bŕzd. Na dualoch máš brzdové lanká vedené pod omotávkou a radiace ti vychádzajú z boku dualov. Omotávku môžes v pohode vymeniť, aj keď neviem, či na takýto bicykel sa ti to oplatí.
Preto sa ti zle chytajú lebo brzdové lanká ti vychádzajú priamo bŕzd. Na dualoch máš brzdové lanká vedené pod omotávkou a radiace ti vychádzajú z boku dualov. Omotávku môžes v pohode vymeniť, aj keď neviem, či na takýto bicykel sa ti to oplatí.
jj mne to bolo hned jasne, ale potom jak sa drzali barany kedisy? iba tam dole?
heh, nebojte sa mna neurazite aj ked tu napisete svoj nazor, sam viem ze je to srot, budem na nom jazdit mozno 2krat zo sezony, inac si na chatu budem nosit svoj genesis
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ta kvalita je zla ale co uz, bolo to fotene mobilom
vymen sedlo jak 1 ked v buducnosti nechces mat problemy s kamaratom
treba si prečítať všetky aktuálne príspevky
takychto ludi milujem, co pisu a ani nevedia co
sorry nevsimol som si ze je tam tolko novych prispevkov
A nabudúce prehoď bowdeny - musia ísť pred baranmi a nie až za nimi.
pocujte, a ako to tam bude sediet ked prehodim ten naboj za novy? budem samozrejme musiet prehodit aj pastorok. je to spolu kompatibilne stare prevodniky a novy pastorok+retaz?
inac ozaj, tam su tie barany akesi divne, nedaju sa chytit tam hore za brzdy, teda daju, ale neni to pohodlne, a cele barany maju zlu omotavku, da sa kupit aj nova omotavka?
jj mne to bolo hned jasne, ale potom jak sa drzali barany kedisy? iba tam dole?
Nielen dole, ale aj hore.