Mam skladany bike z kostrou LF dragstar 16" v predu mam od piatku DJ 3 kola mam DMka z DT vypletom 8kolko kazeta sedlovka hlinik naboje deore vzadu Vka deore vpredu Hayes kotuc z brzdicom shimano.... "napinak"(voditko) kluky Suntour SD DURO pedale author rajdy extend 640mm packy tektro sensir gripy DA BOMB plaste kenda kinetics duze obycajne .... rozmyslam ze kupim caprnu 13" pomohlo by ?.... neviete ako ho "trocha" odlahcit lebo vazi 17 KG a jazdim street a na street je to nenormalne vela.... pls dakujem...BTW rady ako kup new bike a ak si odpustte....
radsej nic neodlahcuj. zameraj sa skor na to, aby ti to drzalo pokope a aby si sa nezabil vdaka super lahkym klukam, rajdom,...len pre srandu: kolko $ mas pripravenych na to odlahcovanie?
napr rajdy davam 700 NS onedlho kluky su zatial good... ale mne yebe ta kostra podla mna ona a kolesa tolko sarapaty pachaju... na street je to vela... love zatial nesu ale budu staci aby to bolo lahke a nemusi to byt neco carbon titan tak aby to malo 15-14kilo staci
radenie je palstove ..... ja ho tam mam len na udrzanie vzdialenosti packy od gripu inac nevazi viac ako 30g a sedacka je zo stareho biku a nema spolu zo sedlovkov ani 600g cize to neni taka zataz.. a predstavec mno neviem nezda sa mi neviem jaky je to tenucky kratucky ultralite....
no oka radenie zajtra vyyebem von oknom sedlovku zrezem na 3 cm sedadlo je "molytanove" to nevazi skoro nic... co dalej
ako ta foto som vravel nie je aktualna..... pozrite si na pokeci nick t3chno43v3r album masina a je tam vsetko fotene po suciastkach este aj tie co tam davno nesu.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
najekonomickejsie by bolo kupit novy bike
ak ho tam nemas ako zavazie
ja mam podobny bike a ma okolo 12kg
najlahsie radenie ake sa pouziva na najlahsich bikoch ma 56g a to je do neho hodne rezane
sedacka so sedlovkou by som sa vobec nedivil keby mala aj nad 700 .. tieto stare mrchy su tazke jak svina
ako ta foto som vravel nie je aktualna..... pozrite si na pokeci nick t3chno43v3r album masina a je tam vsetko fotene po suciastkach este aj tie co tam davno nesu.....
a sedlovky si nechaj aspon 10cm
moja 420mm sedlovka plus sedadlo maju dokopy 279g