Chcem dat avid bb7 prednu na bike, no neviem, aky kotuc...160 alebo 180 ?
Nejazdim extremy, pytam sa hlavne vzhladom na vidlicu - RST Capa, ci bude ta 180 vhodna...
Poradte, diky
no, tak ved hovorim, ze ten rafik uz nechcem viac nicit...
oplati sa zaplatit 700 Sk za taku brzdu ? - avid sd 7
Ved podobnu mam na bajku, len nie od avidu, a ucinnost je dobra, ale uz proste nejako nechcem investovat do gumiciek a toho seckeho ked vidim jak ten raf trpi...ma to serie. Sa mi to zda byt lepsie, ked sa nebrzdi priamo na kolese (rafe), ale trochu mimo -na kotuci..
Ta neviem ci dobre myslim, poradte este popripade.
Inak pre tych, co neveria, ze Capa moze ist v pohode s kotucom:
hmm, roztrha?? ...neviem, neviem, ale ved niekto pise, ze na 160 mm kotuci ani takmer nepoznat rozdiel v prechode medzi V-ckami a kotucmi...a zeby to nejako drasticky rozbilo vidlu...
inac, po rovinach nechodim, len kopce sa snazim... a tam je s V-ckami niekedy problem, pri vacsich rychlostiach...
myslim ze vidla sa nerozplace cim prv ju das dole tym prv prode lepsia......nechapem zmyslanie tych viet o trpeni rafov...ved bud chcem kotuce alebo vbrejky a potom vyberam! na kotucoch treba aj iny stred nad tym si uvazoval? ked budes davat iny stred a mas lacny vyplet vyplet sa ti neoplati davat ten isty....cie uz mas dve polozky a ked mas dobabrany rafik vidim to na cele koleso (iba moj nazor)
no, sak vravim ,ze kotuc chcem
ta ved podla mna to Capa vydrzi v pohode, pozrite sa sak na take (nechcem nikoho urazit, ale vlastna skusenost s Olpranmi...) Olprany davaju nejake kotucofky, co neviem, ze ako brzdia a je to na takej vidle, ze...
na takych bikoch sa nohy vidlice zavaria aby sa z nej stala pevna ....ale dost bolo srandy....ved tam kludne daj kotuc ked vidlu pokazis kupis druhu...myslim ze ked bude kotuc tak brzdit ako vecko budes spokojny ci nie?
a ten moj raf som znicil na PILSBERGu v oktobri 2007 na Mlynkach, ked niekto bol, tak vie jake blato bolo...no a kedze brzdim prednou..tak to schytal predny raf.
A dokonca na jednej casti brzdnej plochy rafka je tam kusocek odtrhnuteho materialu a je doslova jak pisem "privareny" v strednom vacsom pasiku brzdnej plochy rafu.
ale ja niesom odbornik volaky ja len svoje nazory davam heh...ale myslim ze sa ti oplati skusit kotucovku kolko ta to vynde? ved iba kotuc a prasa nie?
ano, iba kotuc a prasa, a keby avid bb5 (1200) a keby avid bb7 (1700)...so 160 kotucikom
ok ved v pohode, ale neviem, furt mate vsetci sa mi zda prehnane zly nazor na tu Capu
no ale nieco na tom je asi, ked to tvrdia vsetci...
no, nie som pri peniazoch, ale radsej chcem kupit nieco lepsie. Lebo ak kupim bb5 tak by som stale myslel na to, ze s bb7 by to bolo asi lepsie...
Vies co, dozadu nechcem davat, so zadnou brzdim malo, a zbytocne by som zvysil vahu bajku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
oplati sa zaplatit 700 Sk za taku brzdu ? - avid sd 7
Ved podobnu mam na bajku, len nie od avidu, a ucinnost je dobra, ale uz proste nejako nechcem investovat do gumiciek a toho seckeho ked vidim jak ten raf trpi...ma to serie. Sa mi to zda byt lepsie, ked sa nebrzdi priamo na kolese (rafe), ale trochu mimo -na kotuci..
Ta neviem ci dobre myslim, poradte este popripade.
Inak pre tych, co neveria, ze Capa moze ist v pohode s kotucom:
http://www.author.sk/verbal/2194/
A este :
http://www.vertec-bike.com/sk/Bicykle/MTB-Series/MT-550-DSC.alej
inac, po rovinach nechodim, len kopce sa snazim... a tam je s V-ckami niekedy problem, pri vacsich rychlostiach...
naboj nerieste
to je vizia do buducnosti, co?
sak kuknite, takyto bajk mam, len farebne inak trosicku zladeny
http://www.vertec-bike.com/sk/Bicykle/MTB-Series/MT-550.alej
ta ved podla mna to Capa vydrzi v pohode, pozrite sa sak na take (nechcem nikoho urazit, ale vlastna skusenost s Olpranmi...) Olprany davaju nejake kotucofky, co neviem, ze ako brzdia
http://www.olpran.cz/produkt/cyklistika-horske-bicykle/522-spider-sus-disc.html?L=6
http://www.olpran.cz/produkt/cyklistika-horske-bicykle/468-jaguar.html?L=6
A dokonca na jednej casti brzdnej plochy rafka je tam kusocek odtrhnuteho materialu a je doslova jak pisem "privareny" v strednom vacsom pasiku brzdnej plochy rafu.
ok ved v pohode, ale neviem, furt mate vsetci sa mi zda prehnane zly nazor na tu Capu
no ale nieco na tom je asi, ked to tvrdia vsetci...
Vies co, dozadu nechcem davat, so zadnou brzdim malo, a zbytocne by som zvysil vahu bajku.