Zdravim vsetkych, mal by som jednu otazocku hadam sa najde niekdo kto by mi vedel pomoct. Mam CTM Rambler 3.0 rocnik 2019. Od vyroby je osadeny prevodom 3x9, rad by som to prerobil na 2x11 z rady Shimano SLX. Vedel by mi niekdo pomoct ci to bude kompatibilne a popripade co vsetko by trebalo menit? Predpokladam ze budem musiet menit kluky s prevodnikmi, presmykac, stred, kazetu, prehadzovacku a packy. U zadneho naboja som si nie isty. Prikladam aj zoznam komponentov ktore momentalne obsahuje podla CTM stranky. Za vsetky odpovede vopred Dakujem
Čo si písal, tak budeš musieť všetko vymeniť, cena nebude najnižšia s cenou tvojho biku. A keďže je to ročník 2019 predpokladám, že ho máš krátko. Podľa mňa by si mal čo najviac na ňom pojazdiť, výmenou prevodov si ničomu nepomôžeš...
Tak cena bicykla bola 700€. Od znameho viem zohnat kazetu, prevodnik s klukami, presmykac, retaz a packu na presmykac za cca 100e. Zbytok by som musel kupit novy alebo z bazaru.
Ale povedz, čo od toho očakávaš pokiaľ ešte nemáš veľa najazdené. Ako vymeniť sa dá všetko, sám mi zostal na starom biku len rám, len ja som po roku menil radšej kolesá, lebo konusové náboje ma nebavilo nastavovať. Dovtedy som neriešil a spokojne jazdil.
na tom biku asi nema vyznam menit nic z pohladu vyuzitelnosti do buducna na inom rame z pohladu kompatibility. kedze to nieje boost musel by pri prechode menit kluky, kedze to nema pevne osky a nieje to boost aj naboje cize ani kolesa nemaju vyznam, vidlica ma dokonca rovny krk?
ten pohon co tam je je v pohode, teda pokial uz nema za sebou tisice km a pytal by investiciu - sprav si ta zie prachy radsej pekny vylet alebo odloz do prasiatka na novy bike.
Tak v podstate som s tym bike-om spokojny. Za tu cenu ma celkom slusnu vybavu podla mna. Jedine ten pohon je taky nesikovny s troma prevodnikmi. Je s tym zbytocne vela roboty, preto sa mi viac pozdava 2x riesenie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ten pohon co tam je je v pohode, teda pokial uz nema za sebou tisice km a pytal by investiciu - sprav si ta zie prachy radsej pekny vylet alebo odloz do prasiatka na novy bike.
Nieco na tom bude