s oboma suhlasim-BBB ale aj Jag wire(320sk)sa mi na XT dost osvedcili hlavne v blate,jediny problem bol ze vsetky boli moc tlste a bol problem s nastavenim ale to boli asi vsetky gumicky-dokonca aj XT(500sk-inak z tych co som skusal najhorsie )
no uz to je nejaka doba co som vozil vcka ale mne sa osvedcili tektro gumky asi za 250/par. mali hlavne celkom vyrovnane vlastnosti aj ked bolo mokrejsie aj zivotnost celkom v poho.
A co original gumky co sa davaju k XT-ckam? Dufam ze su aspon porovnatelne s tymi BBBckami co tuna ospevujete bo kym ich nevyderem tak budem mat tie:-)
bohuzial,ale najprv som jazdil na XT veckach XT gumicki a potom som presiel na BBB a neskor som skusil Jag wire.XT su oproti tym dvom o triedu nizsie-v mokru piskali jak sproste(hlavne predna) co sa o BBB a FW neda povedat,liezlo mi to na nervy.XT nikomu neradim.
XT V-gumičky sú strašne tvrdé. Čo sa týka brzdneho účinku.... kedže sú tam cartridge tak som dal dočasne gumičky za 50,- Sk a tie brzdili lepšie. Potom som kúpil BBB a zatial v pohode
Kupil som si Vcka XT, uz to nikdy nespravim, ale o to nejde. Mal som tam XT cartridge, moc tvrde boli, tahali mi spony z rafika (ten raf tiez neni bomba). Pouzivam dvojzlozkove cartridge KOOLSTOPy za 400, nemam zleho slova, dost dlho vydrzia
ja som mal aj kool-stopy aj BBB, obe drzali skvele az kym som nebol na maratone v sulove 2004 - koolstop to neprezil, a drasal 2005 - klobuk dole pred BBB, predne vydrzali cele, zadne polovica ale aj tak teraz mam nejake napodobeniny BBB a drzia tiez dobre, ved na tom taiwane je im jedno komu to vyrobia.
pouzivam zatial origo LX-ove V-cka, no neni to zle, ale su strasne tvrde, vlastne to iste ako XT....za mokra piskaju, slaby ucinok a fakt ze strasne deru rafik
ja mam teraz nejake shity (styri za 160,-) ale chystam sa kupit nove ... predtym som mal SACCON gumicky a brzdili uplne perfektne (stali okolo 400 cela sada 2+2) akurat ze ked bolo mokro tak piskali jak sproste...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
značka+cena ak by sa dala vopred dík
mne sa osvedčili BBB trojfarebné na V-Brake XT.
Capko
su welmi dobre len sa tazko zhanaju
su welmi dobre len sa tazko zhanaju
To ti poviem že sa tažko zhánajú