Pozinkované? Kus za 6C
Nerez? Nikdy nezhnijú
DT SWISS? asi nikdy nezhnijú... Je to značka...
DT SWISS čierne? asi nikdy nezhnijú... Je to značka... Sú elegantné
Jazdím nenáročné trasy, Tak pri Dunaji, pri Morave... Na Kamzik a dole... 80% spevnený povrch, ale často aj rozbitá cesta.
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 8:44
Vzadu mám zatial pozink... Zatial... Mne nerobí probém prepliesť to "in future", ale chcem sa voziť hneď!
Inak vám sa už stalo, že pri centrovaní "hlavička" nipla (štvorhran) ostal v kľúči a točil sa volne? Teda, že sa nedá vybrať špic, jedine to celé rozpliesť? Toto sa mi stalo pri čiernych DT niploch. Ale zatial som nič nerozpletal.
Pri tej hmotnosti a pri tých bicykloch čo máš tam môžeš pokojne hodiť Sapim Race alebo DT Competition 2.0 1.8 2.0 .
Diky, asi pojdem do nich. Teraz tam mam nejake lacaky 2mm a krutia sa pri kazdej prilezitosti
Na uloz.to je stále také PDF-ko kde je kopec užitočných rád, hoď do vyhľadávania "Musson" a pozri si to zbežne... Aspoň tých pár strán o š*****ch a správnom napnutí.
Kto vozí na slovensko Sapin?
Čo by ste mi odporučili aby to malo slušnú pevnosť a ako takú hmotnosť? Vážim 76-78 kg, bike môj Yeti so 160/150 mm zdvihmi. Jazdenie od maratónov až po bikeparky, najviac ale hrebeňovky a AM jazdenie po oboch Fatrách. Na maratóny väčšinou používam druhé kolesá, tak nejaké gramy navyše na týchto kľudne prežijem a radšej niečo odolnejšie. Vďaka.
nejaké otázky k výberu špíc:
1. aké špice by ste odporučili, aby bolo koleso čo najpevnejšie? Čím hrubšie, tým lepšie? Uvažujem nad sapim leader 2mm
2. cez sapim stránku som vypočítal dĺžku špíc. Predné koleso 271mm a 273mm a zadné 272mm a 274mm. Dĺžka od sapim pre predné koleso nie je k dispozícii. Prikloniť sa ku kratším či dlhším? Hrá pri nákupe špíc nejakú úlohu 1mm či 2mm v dĺžke špice?
Snáď si otázku aj niekto všimne