Takže doma už je nové hlavko HOPE a teraz ho treba vymeniť...
Môže niekto prosím popísať postup rozobrania-odobrania starého a montáž nového?
Alebo s tým ísť rovno do servisu?
Najradšej by som to urobil doma, ale potrebujem poradiť!!!
Ak ti ide a prachovzdornost, tak z nejakej uzsej duse odstrihni kusok - cca 3-5 cm a daj ho cez misku hlavoveho tak, aby siahal az nad misku a az pod misku.
no v servise je na to náradie - narážač, ktorý zabezpečí bezproblémovú montáž...v domácich podmienkach je to zložitejšie, treba do ježka naskrutkovať skrutku a s citom, rovnomerne ho nabiť tak 2 - 3 cm pod úroveň hornej časti krku vidlice...je to prplačka, osobne by som zašiel do servisu, kde to budeš mať za 5 sekúnd hotové...
No naraziť ježa bez naražačky je celkom fuška a šanca že bude narazeny rovno je celkovo mala. Moja narážacka stála 3 či 4€ a to je iná práca jak to robiť na kolene.
jezka do vidlice som 1. krat narazal asi pred 4 rokmi a nemal som ziadny problem narazit ho rovno...pouzil som nato iba kladivo ziadne speci naradie a robil som to priamo na biku bez zhadzovania vidlice a jezko drzi bezproblemov dodnes...
Pri výmene rámu som menil aj ježa. NO PROBLEMO.
4 minuty roboty, keď si na tom dáš záležať t.j. aby bol rovno. Samozrejme narážačka je narážačka, ale kôli jednej výmene je to zbytočné.
no tak som to nakoniec všetko zvládol - dúfam, že úspešne, až na toho ježka... nová šrouba od HOPE má taký istý závit, tak som ho tam nechal a HEAD DOCTOR zatial ostáva v hanbe ležať na polici...
Neviem ci si to nakoniec s tym jezkom poriesil, alebo uz tam mas komplet Hope.
Ak nie, tak toho stareho vyraz jednoducho von. Ale musis ho tlacit smerom ku korunke, lebo naspat Ti uz nepojde.
nechal som tam pôvodného ježka - svoju funkciu plní dobre (HEAD DOCTOR sa vála v krabici) rozdiel je podla mna len v tom, že ten HOPE sa dá podla potreby vybrať, alebo posúvať, ak sa skracuje krk vidlice.
Funkcia je rovnaka.
Ale da sa aj ten stary jezo vybrat, pokial by niekomu vadilo, ze tam nie je origos Hope.
Ale do krku sa nikto nepozera, takze je uplne jedno, ci tam je klasika alebo Hope.
Ak viete poradte: opravujem jeden starsi bike r. 2000 - hlavove zlozenie..
Podarilo sa mi rozobrat hlavove zlozenie za ucelom jeho premastenia, ocistenia, problem je, ze sice ide spat, ale ma volu..(aj po zatiahnuti vsetkych 3 srobov: 2 predstavec, 1 zhora hlavove zlozenie)
ked ho skladam v poradi od vidlice (od dola) ma nasledovne casti:
- vidlica - spodna cast ramu hlavoveho zlozenia z vencekmi vo vnutri ramu
- gumova tesniaca vlozka
- vrchna cast ramu hlavoveho zlozenia z vencekmi vo vnutri ramu
- gumova tesniaca vlozka medzi krkom vidlice a vencekmi v hornej casti ramu hlavoveho zlozenia
- podlozka ("vrchnacik") dosadajuca a chraniaca venceky, vlozku pred prachom
- nasleduju podlozky (3ks)
- predstavec
- rozperna matica (zatahovanie pomocou imbusu) na ukotvenie hlavoeho zlozenia a vidlice (v krku vidlice nie je klasicky jezko, ale tento valec, ktory utiahnutim imbusu sa zortiahne a drzi, tak vidlicu..)
Problem, je to zlozit..uz som to asi 10x rozobrat a vola tam stale ostava, hoci pred rozobranim tam nebola..nic nechyba, venceky su nove..bodol by mi nejaky obrazok, navod, lebo podla mojho nazoru tam neskladam nic zle, nie je to tazke..podla mojho nazoru je problem niekde medzi hornou ramovou trubkou hlavoveho zlozenia, vencekmi, gumovou vlozkou a "vrchnacikom", ten akoby nedosadal a vytvaral tak volu (nema zavit), fakt neviem co s tym..
pomohli by mi najma majitela starsich Kellysov okolo r. 2000..dik
OTAZKA: aku vazelinu do hlavoveho zlozenia?
V predajni maju ciernu v tegliku a bielu v tube. Obe su Lithiové, obe su super profesionalne, vodoodpudivé a najlepsie na valive loziska moderných bicyklov. Obe od toho isteho vyrobcu ... netusim preto, aky je v nich rozdiel a ktora je preto vhodnejsia do hlavoveho (v predajni mi neporadili).
VYZNA SA NIEKTO? Prosim nezasierajte to tu zbytocnymi uvahami. ĎAKUJEEEM.
tak predsa len som nieco nasiel:
ButterGlide Black
Nejkvalitnější litiová vazelína obohacená molybdenem se vyznačuje vynikající přilnavostí, antioxydačními vlastnostmi a širokou využitelností. Svými excelentními lubrikačními a vodorezistentními vlastnostmi prodlužuje životnost ložisek. Pracovní teplotní rozmezí je v rozsahu od -30 do +150 °C.
Lithium White
Bílá lithiová vazelína je v cyklistickém průmyslu nejpoužívanější vazelínou především kvůli své kvalitě a dobré viditelnosti na všech místech. Má vynikající antikorozní a vodoodpudivé vlastnosti. Je vhodná do všech valivých ložisek. Je viskozitně stálá při teplotách od -20 do +120 °C.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?manufacturers_id=116&products_id=2060&osCsid=9sou8k4en2junmb6vbd63gceq2
Presne tak, ale v domacich podmienkach sa to da urobit aj nasledovne - druhy obrazok od konca
http://www.ivelo.cz/domaci-dilna/vymena-vidlice-ahead
btw: trvalo to asi 2 minuty
4 minuty roboty, keď si na tom dáš záležať t.j. aby bol rovno. Samozrejme narážačka je narážačka, ale kôli jednej výmene je to zbytočné.
Neviem ci si to nakoniec s tym jezkom poriesil, alebo uz tam mas komplet Hope.
Ak nie, tak toho stareho vyraz jednoducho von. Ale musis ho tlacit smerom ku korunke, lebo naspat Ti uz nepojde.
Ale da sa aj ten stary jezo vybrat, pokial by niekomu vadilo, ze tam nie je origos Hope.
Ale do krku sa nikto nepozera, takze je uplne jedno, ci tam je klasika alebo Hope.
Podarilo sa mi rozobrat hlavove zlozenie za ucelom jeho premastenia, ocistenia, problem je, ze sice ide spat, ale ma volu..(aj po zatiahnuti vsetkych 3 srobov: 2 predstavec, 1 zhora hlavove zlozenie)
ked ho skladam v poradi od vidlice (od dola) ma nasledovne casti:
- vidlica - spodna cast ramu hlavoveho zlozenia z vencekmi vo vnutri ramu
- gumova tesniaca vlozka
- vrchna cast ramu hlavoveho zlozenia z vencekmi vo vnutri ramu
- gumova tesniaca vlozka medzi krkom vidlice a vencekmi v hornej casti ramu hlavoveho zlozenia
- podlozka ("vrchnacik") dosadajuca a chraniaca venceky, vlozku pred prachom
- nasleduju podlozky (3ks)
- predstavec
- rozperna matica (zatahovanie pomocou imbusu) na ukotvenie hlavoeho zlozenia a vidlice (v krku vidlice nie je klasicky jezko, ale tento valec, ktory utiahnutim imbusu sa zortiahne a drzi, tak vidlicu..)
Problem, je to zlozit..uz som to asi 10x rozobrat a vola tam stale ostava, hoci pred rozobranim tam nebola..nic nechyba, venceky su nove..bodol by mi nejaky obrazok, navod, lebo podla mojho nazoru tam neskladam nic zle, nie je to tazke..podla mojho nazoru je problem niekde medzi hornou ramovou trubkou hlavoveho zlozenia, vencekmi, gumovou vlozkou a "vrchnacikom", ten akoby nedosadal a vytvaral tak volu (nema zavit), fakt neviem co s tym..
pomohli by mi najma majitela starsich Kellysov okolo r. 2000..dik
V predajni maju ciernu v tegliku a bielu v tube. Obe su Lithiové, obe su super profesionalne, vodoodpudivé a najlepsie na valive loziska moderných bicyklov. Obe od toho isteho vyrobcu ... netusim preto, aky je v nich rozdiel a ktora je preto vhodnejsia do hlavoveho (v predajni mi neporadili).
VYZNA SA NIEKTO? Prosim nezasierajte to tu zbytocnymi uvahami. ĎAKUJEEEM.
ButterGlide Black
Nejkvalitnější litiová vazelína obohacená molybdenem se vyznačuje vynikající přilnavostí, antioxydačními vlastnostmi a širokou využitelností. Svými excelentními lubrikačními a vodorezistentními vlastnostmi prodlužuje životnost ložisek. Pracovní teplotní rozmezí je v rozsahu od -30 do +150 °C.
Lithium White
Bílá lithiová vazelína je v cyklistickém průmyslu nejpoužívanější vazelínou především kvůli své kvalitě a dobré viditelnosti na všech místech. Má vynikající antikorozní a vodoodpudivé vlastnosti. Je vhodná do všech valivých ložisek. Je viskozitně stálá při teplotách od -20 do +120 °C.
Ale ktora je vhodnejsia ... to stale neviem