Mal som este stary bike a on nema nastavitelnu vidlu.chce si ho kupit neaky chalan o hmotnosti 42kg a ta vidla je na nho tvrda ze ci by sa s tym nedalo neco spravit aby mala vacsi zdvih
Čo chceš teda riešiť? Zdvih alebo tvrdosť? Hlavne napíš aký typ to je.
Čo sa týka tvrdosti, ak je vzduchová tak no problem. Ak je s pružinou, tak vymeniť pružinu za mäkšiu.
taku znacku urcite nepoznas.neni to bike z tesca ani z ziadnych takychto retazcov.ma pruziny,klzáky maju dlzku 10cm a pruzi to tak 3cm,chcel by som tam dat maksie pruziny ale neviem ako ich vymenit
U pružinových vidlíc sú výrobcom dodávané pružiny odstupňované zvyčajne po 10kg hmotnosti jazdca. Jemné doladenie sa robí predpätím pružiny. Typ a spôsob výmeny pružiny sa môže od výrobku k výrobku líšiť a preto by bolo vhodné, keby si napísal, akú máš vidlu. Keď žiješ v presvedčení, že tú vidlu nepoznáme, ako ti môže potom niekto radiť?
nie,nie rad by som ti to povedal ale ty vidla ma uz druhe nalepky a teda uz ani neviem nebolo by lepsie keby som ti ju odfotil.a este nevies kde by sa dali tie pruzini zohnat????
nejak nechapem preco si to foto tak upravil ... a podla mna by uplne stacilo ju rozobrat a vycistit, nemyslim ze by takato vidla mala nejaku extra tuhu pruzinu...
alebo skus polozit na radiator alebo upinakmi do hrnca s teplou vodou....
mozno zmekne do rana...
ROFL
Myslite ze by sla zlepsit tato vidla?A ked tak ako? - RST Omega T6 w/preload, 80mm -
co znamena zlepsit??? jedine sa pohrat s predpatim pruziny(ak je to mozne) alebo vymenit pruzinu za maksiu(ak sa ti teraz vidla zda tvrda)...mozno este naliat do vnutra olej
PaliG: dalsi humorista
Bobo to nemyslis vazne,som automechanik a do byciklovych konponentov sa az tak nevyznam,ale toto by som teda vazne nebral ani keby to nenapisal PaliG
A samozrejme myslel som trochu zmekcit,kedze ste pisali v inej dikusii,ze nieje najmaksia.
2bobo placebo efekt sa vyuziva(alebo sa len testoval) tusim najma v zdravotnictve - ide o to, ze niekomu nedali specialny liek, ale napr. iba obycajny penicilin - samozrejme mu to nepovedali - a on sa vyliecil, lebo mal v sugerovane, ze dostal super lieky. toto je v skratke a amatersky podane. mozno to lepsie ovlada nejaky odbornik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čo sa týka tvrdosti, ak je vzduchová tak no problem. Ak je s pružinou, tak vymeniť pružinu za mäkšiu.
A jak sa da ta vidla rozobrat???
mozno zmekne do rana...
mozno zmekne do rana...
ROFL
co znamena zlepsit??? jedine sa pohrat s predpatim pruziny(ak je to mozne) alebo vymenit pruzinu za maksiu(ak sa ti teraz vidla zda tvrda)...mozno este naliat do vnutra olej
palig, este ze si za tym dolievanim oleja dal smajla
kebyze moc nemudrujes, tak pochopis, ze to bolo myslene ako placebo efekt.
to nastastie ani neviem co je
aby som tam nenamocil teba ked s tym neprestanes
Bobo to nemyslis vazne,som automechanik a do byciklovych konponentov sa az tak nevyznam,ale toto by som teda vazne nebral ani keby to nenapisal PaliG
A samozrejme myslel som trochu zmekcit,kedze ste pisali v inej dikusii,ze nieje najmaksia.
aby som tam nenamocil teba ked s tym neprestanes