caute bikeri. chcel by som sa spytat, ake disky sa mi oplati kupit... momentalne mam 160mm vpredu aj vzadu. na odporucanie som sa rozhodol predny kotuc vymenit za vacsi, len neviem ci 180 alebo 203mm. ma niekto radu? diky...
Kolko vazis? co jazdis ? ako jazdis? odpoveda ta usmernia, ale ak ti doteraz stacili 160 tak nevidim dovod menit za vacsie, jedine ze gramaris smerom nahor
a myslis, ze sa 160 zahrievaju tak rychlo ako 180, prip 203? obcas sa mi stane, ze sa prehreju a a slabsie brzdia... ako to je hlavny dovod, preco chcem menit
Na XC 203mm.dost blbo vyzera tak tam hod 180mm + lepsie dosticky ! Len dufam ze tam nemas nejake pofiderne brzdy ala Promax alebo Tektro Tym by najviac pomohlo recyklacne stredisko
......Len dufam ze tam nemas nejake pofiderne brzdy ala Promax alebo Tektro
A ty si jazdil brzdy Tektro, ze ich nazyvas pofiderne. Ja jazdim hydry TEKTRO Auriga uz druhu sezonu a ver tomu, ze su posledny nevymeneny komponent na mojom GT Force. Doteraz som nemal problem, ze by som neubrzdil aj pri mojej vahe cca 90 kg. Ja sa na ne nemozem stazovat. Hodnotit brzdy len podla toho, aky nazov maju je trocha chore. Netvrdim, ze lepsich brzd niet. Take Formuly ONE, na ktore si brusim zubky na jesen, to je ina kava, ale aj cena.
diky za za rady zatial....mam GT Avalanche 1.0. mam tam vidlu SR Suntour a brzdy mam Tektro Auriga Comp, zatial s povodnymi 160mm kotucmi. Dosticky uz mam menene, dal som tam BBB, zatial som s nimi spokojny...
ak ti to pomoze ... ja mam cez 90 kilo a uz rok sa chystam vymenit 160 kotuc za 180 ... a stale len chystam a stale mi to nepride ako privelka priorita
je som mal tiez na chvilu tie bbb modre platne na saintoch ked sa zohriali nebrzdili....dal som tam sintrovane a to uz je ine kafe ...nie ta otrasna kapela najlepsie originalne...platne
180 a basta ziadne prehanacky. Neocakavaj gigantycky rast brzdneho ucinku, alebo chladenia. Iba maly. Mam vpredu 203 a da sa rovnako zahriat ako 180 , len sa lepsie chladi.
Este ma nieco napadlo a to ze jeden moj kamos z PO ktory kedysi vazil mozno aj 115kg bol tiez ucastnikom celych serii maratonov pozna ho dozaista aj cele Slovensko a on este doteraz jazdi na 160-160 .Asi mu to tak vyhovuje no nemam pravdu Oldo ?
vdaka vsetkym za nazory...ale ako som zisitl, sto ludi, sto chuti... vyskusam tu 180 a keby sa mi to nepozdava, tak rychlo prehodim naspat ten kotuc, co tam mam teraz... zas ten kotuc nestoji az tak vela penazi a za tu skusku (skoro) nic nedam... este raz vdaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale hlavne: aku mas vidlu?
A ty si jazdil brzdy Tektro, ze ich nazyvas pofiderne. Ja jazdim hydry TEKTRO Auriga uz druhu sezonu a ver tomu, ze su posledny nevymeneny komponent na mojom GT Force. Doteraz som nemal problem, ze by som neubrzdil aj pri mojej vahe cca 90 kg. Ja sa na ne nemozem stazovat. Hodnotit brzdy len podla toho, aky nazov maju je trocha chore. Netvrdim, ze lepsich brzd niet. Take Formuly ONE, na ktore si brusim zubky na jesen, to je ina kava, ale aj cena.
som len doplnil dolezitu otazku k tym tvojim.
Ale das. Na 180 ale aj 203 kotuc potrebujes adapter.