Hmm myslím že moc veľký rozdiel štýlov, budeš sa asi musieť viac prikloniť k niektorej z variant a tú druhú dať do úzadia, no skús možno ti tu niekto vyčaruje nejakú fajn kombináciu a budeš spokojný
ja tiež prechádzam z XC na lahší FR, enduro a tak som si kúpil Author A gang ale budem ho aj nadalej využivať aj na XC čo ale bude trošku náročnejšie tahat 11kg a teraz takých 15kg
Jak myslíš, je to tvoja vec aj tvoje pocity, ja osobne si to neviem predstaviť (resp. viem ale nechcem ) Ja však jazdím len mtb takže pre mňa je to bezpredmetné, skús a uvidíš ale na street musí byť všetko až moc mohutné a je to predsa len o dosť vyššia váha (teda aspom myslím)
jazdim 2,1 plaste v pohode na mtbcku.. a slape to krasne.. staci nafukat.. a hlavne v terene to je dost pohodlnejsie a istejsie ako 1,8
ak nezavodis tie 2,1 ti neublizia..
NJ, v nedelu som dal 100km na 2,3 plastoch a 16,5 kg biku a nemam problem : ) Zavisi len na tom na kolko planujes si v zajzde uzivat/trpiet: ))
asi tak, hore kopcom to aj ja nejako prezijem/prezujem na tym mojich 2.35, ale potom zase dolekopom si to uzijem. o to ide, nie? 3 hodiny hore, 20 minut dole
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak nezavodis tie 2,1 ti neublizia..
K tej otazke, skus sa pozriet na gt ruckus...
asi tak, hore kopcom to aj ja nejako prezijem/prezujem na tym mojich 2.35, ale potom zase dolekopom si to uzijem. o to ide, nie? 3 hodiny hore, 20 minut dole
Ak startujes a vracias sa do toho isteho miesta tak to nie je urcite mozne
...isť stále dolu kopcom
co sa tyka GT - o nejakich ich ramoch som pocul(zdôraznujem aj slovo nejazdil), ze dost praskali. len neviem ci ruckusy alebo chuckery....
to sa v pohode da len musis ist dole kopcom 6x pomalsie ako hore kopcom