Vidim že som polozil strasne tazku otazku na ktoru nikto nevie odpovedat alebo taku primitivnu,ale aj tak by som bol rad za nejaku odpoved ktora by mi pomohla
dynatom, nieco asi nemas v poriadku, pretoze modre BBB su najuniverzalnesie dosky ake som kedy mal a funguju velmi dobre od shimana az po avid. (necerpam iba zo svojich skusenosti)
co sa tyka tych v linku, tak vyzeraju presne ako originaly, len su prilisne lacne. Ja mam Crka a vpredu modre BBB a vzadu orig.
BBB sinter som nejazil.
Ja som bol spokojný aj s tým čo bolo na Avidoch pôvodne.
Teraz mám vpredu tieto http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-desticky-jagwire-elixir/2624 ale už sú zjazdené a musia sa vymeniť. Po dlhom brzdení v strmom zjazde ku koncu trochu pištia (čiže ak dosiahnu asi nejakú vyššiu teplotu), pri normálnom brzdení nie. Ja nie som náročný, nič iné mi na nich nevadí a teda som s nimi spokojný.
to pistanie sa da vo vacsine pripadov odstranit. Co sa tyka tej kovokeramiky, kratko som to skusal na inej brzde a poputovalo to do kosa. Trecie vlastnosti za mokra a studena mi nevyhovovali.
dynatom, nieco asi nemas v poriadku, pretoze modre BBB su najuniverzalnesie dosky ake som kedy mal a funguju velmi dobre od shimana az po avid. (necerpam iba zo svojich skusenosti)
co sa tyka tych v linku, tak vyzeraju presne ako originaly, len su prilisne lacne. Ja mam Crka a vpredu modre BBB a vzadu orig.
BBB sinter som nejazil.
Ja som mal s BBB-čkami problémy aj na Hayesoch, tak som si k nim vybudoval negatívny vzťah, overilo sa mi vždy originálne platničky
dynatom, nieco asi nemas v poriadku, pretoze modre BBB su najuniverzalnesie dosky ake som kedy mal a funguju velmi dobre od shimana az po avid
Rozhodne bude niečo v neporiadku, lebo ani mňa modré BBB (na M775 + SMRT75) funkciou neoslovili. Čo som však zistil až po nahodení originálnych XT/XTR a tiež nejakých 2-vrstvových "ice" alebo ako sa volali...
chalani, ked nabuduce pojdeme pojazdit na kobylu dam kludne skusit, ja veru s nimi problem nemam. V jednom bode ale mate pravdu, v tmaxovej kombinacii je citit, ze orig. boli inde.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Avid Hadica pre hydr.brzdy- Elixir 5, Elixir 7, Elixir 9, Elixir R,Elixir CR, Elixir X0, Elixir
46,99 €
MOC 57,99 €co sa tyka tych v linku, tak vyzeraju presne ako originaly, len su prilisne lacne. Ja mam Crka a vpredu modre BBB a vzadu orig.
BBB sinter som nejazil.
Teraz mám vpredu tieto http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-desticky-jagwire-elixir/2624 ale už sú zjazdené a musia sa vymeniť. Po dlhom brzdení v strmom zjazde ku koncu trochu pištia (čiže ak dosiahnu asi nejakú vyššiu teplotu), pri normálnom brzdení nie. Ja nie som náročný, nič iné mi na nich nevadí a teda som s nimi spokojný.
Doma mám náhradné tieto: http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-dosticky-goldfren-avid-elixir-ceramic-carbon/3286 a tieto http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-dosticky-swiss-stop-elixir/3128 tak som zvedavý, aké budú. Kotúče mám pôvodné.
Avid Hadica pre hydr.brzdy- Elixir 5, Elixir 7, Elixir 9, Elixir R,Elixir CR, Elixir X0, Elixir
46,99 €
MOC 57,99 €co sa tyka tych v linku, tak vyzeraju presne ako originaly, len su prilisne lacne. Ja mam Crka a vpredu modre BBB a vzadu orig.
BBB sinter som nejazil.
Ja som mal s BBB-čkami problémy aj na Hayesoch, tak som si k nim vybudoval negatívny vzťah, overilo sa mi vždy originálne platničky
Rozhodne bude niečo v neporiadku, lebo ani mňa modré BBB (na M775 + SMRT75) funkciou neoslovili. Čo som však zistil až po nahodení originálnych XT/XTR a tiež nejakých 2-vrstvových "ice" alebo ako sa volali...