Cawte ktoru s tychto brzd by ste zobrali??? mozem ich mat za taku istu cenu a newiem sa rozhodnut....avidy ma kamarat a su super ale newiem ci tie hayes ne bududu lepsie...fakt newiem..poradte prosim
ja som za tie Hayes Stroker,budu minimalne tak dobre ako HFX9,ktore jazdim,oproti Avidom menej hluku,problemov s kotucmi a este sa mi ich nepodarilo prehriat...
ja som za tie Hayes Stroker,budu minimalne tak dobre ako HFX9,ktore jazdim,oproti Avidom menej hluku,problemov s kotucmi a este sa mi ich nepodarilo prehriat...
mozno mas dobre hfx-9 ale ja som ich na kamaratovom biku jazdil a poviem ti nic moc a jazdil som aj avid a lepsie take hryzave..fakt newiem co by bolo lepsie
veru pravdu ma HFX9 su na hovno zo skusenosti co mam lepsie brzdia aj sole ale mozno tie strokery su fakt dobre takze co je viem.....? /mano kup to nikto sme ich nevideli tak aspon budeme vediet... /
veru pravdu ma HFX9 su na hovno zo skusenosti co mam lepsie brzdia aj sole ale mozno tie strokery su fakt dobre takze co je viem.....? /mano kup to nikto sme ich nevideli tak aspon budeme vediet... /
Nikdy by som nebol povedal, že v hlasovaní AVID vs. HAYES budem hlasovať proti Avidu.
Téma na Avid tu už bola a dospelo sa k tomu, že AJ3 je skoro to isté ako AJ7, čo je podľa mojich skúseností a skúseností mojich priateľov a známich jedna z najlepších dostupných bŕzd.
Ale STROKER je vraj riadna šupa. Kamarát ich teraz vozí na AM/EN a vraj lepšiu brzdu ešte nejazdil...dá sa krásne dávkovať, ale veľmi citlivo na ňu, lebo ozaj kúše...
Nikdy by som nebol povedal, že v hlasovaní AVID vs. HAYES budem hlasovať proti Avidu.
Téma na Avid tu už bola a dospelo sa k tomu, že AJ3 je skoro to isté ako AJ7, čo je podľa mojich skúseností a skúseností mojich priateľov a známich jedna z najlepších dostupných bŕzd.
Ale STROKER je vraj riadna šupa. Kamarát ich teraz vozí na AM/EN a vraj lepšiu brzdu ešte nejazdil...dá sa krásne dávkovať, ale veľmi citlivo na ňu, lebo ozaj kúše...
Takže som za STROKER
tak to môze byt pravda....a nebola v nejakom vele testovana?
vozil som hayes vozil som avid (iné verzie cena cca taká istá).Mne sadol lepšie hayes .Ja by som zobral hayes .revolučnejšia páka ,zaujímavý dizajn a podla prísp.vyššie aj účinok ale ak ti nevadí váha osobne by som bral avid code .teraz inzercia bm ,4990 kus, nová.
Takže som za STROKER
tak to môze byt pravda....a nebola v nejakom vele testovana?
Bola v poslednom na HT-čkach,na troch boli Hayesy na jednom Avid,Avid lepší 9-10 aj kedˇtažko povedať ktoré sú lepšie,,Hayes vysoký výkon ostrejší nástup,vynovený Avid 7 vysoký výkon,hodne ostrý nástup ,tu je ťažké sa rozhodnúť,jazdím J3 po riadnom nastavení výborné brzdy,aj keď nejaké rezervy ešte sú,určite sa dajú vylepšiť,kotúče, doštičky,ale aby som neodbočil,ktoré z týchto dvoch ťažko povedať to by chcelo mať ich na testovanie,ale myslím že ani jedny nebudú špatná voľba
podla mna,, kup tuu, ktora sa ti viacej lubi a ktoru viacej chces, bo aj tak, vymenou kotuca aj dosticiek sa vzdy da spravit ten taky vysnivany priemer, medzi tym co chces a co nechces. Doladit viacmenej na svoj obraz. Ale mas zarucene, ze brzdit ti brzdit budu oboje
No dnes vecer idem objednavat tak fakt newiem co spravit tie J3 mozem mat za 3400kč a hayes za 4000kč
Jednoduché...STROKER z viacerých dôvodov.
1.) Budeš na fóre jeden z prvých, ktorý to bude jazdiť a budeš veľkým prínosom pre tých, ktorí by išli radi do nového Hayesu.
2.) Stroker je na úrovni, ktorú by si dosiahol menšou úpravou J3. Myslím, ako povedal tecumseh, platničky, kotúče. Preto to nebudeš už musieť robiť.
3.) Obe sú na tom veľmi dobre, ale Stroker je jednoducho novinka, ktorou sa Hayes snaží napraviť si reputáciu, ktorú (ne)dosiahol za predošlý rok. A myslím, že sa im to podarí.
4.) STROKER
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takže som za STROKER
Takže som za STROKER
http://www.bikemagazin.sk/clanok-1081-Bude-Hayes-Stroker-revoluciou.html
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=bleskovky&id=1176414371&yearID=2007&monthID=6
Takže som za STROKER
Bola v poslednom na HT-čkach,na troch boli Hayesy na jednom Avid,Avid lepší 9-10 aj kedˇtažko povedať ktoré sú lepšie,,Hayes vysoký výkon ostrejší nástup,vynovený Avid 7 vysoký výkon,hodne ostrý nástup ,tu je ťažké sa rozhodnúť,jazdím J3 po riadnom nastavení výborné brzdy,aj keď nejaké rezervy ešte sú,určite sa dajú vylepšiť,kotúče, doštičky,ale aby som neodbočil,ktoré z týchto dvoch ťažko povedať to by chcelo mať ich na testovanie,ale myslím že ani jedny nebudú špatná voľba
podla mna,, kup tuu, ktora sa ti viacej lubi a ktoru viacej chces, bo aj tak, vymenou kotuca aj dosticiek sa vzdy da spravit ten taky vysnivany priemer, medzi tym co chces a co nechces. Doladit viacmenej na svoj obraz. Ale mas zarucene, ze brzdit ti brzdit budu oboje
Jednoduché...STROKER z viacerých dôvodov.
1.) Budeš na fóre jeden z prvých, ktorý to bude jazdiť a budeš veľkým prínosom pre tých, ktorí by išli radi do nového Hayesu.
2.) Stroker je na úrovni, ktorú by si dosiahol menšou úpravou J3. Myslím, ako povedal tecumseh, platničky, kotúče. Preto to nebudeš už musieť robiť.
3.) Obe sú na tom veľmi dobre, ale Stroker je jednoducho novinka, ktorou sa Hayes snaží napraviť si reputáciu, ktorú (ne)dosiahol za predošlý rok. A myslím, že sa im to podarí.
4.) STROKER