Uz to tu bolo preberane
Ale niesom svina takze: zabudni na blboviny ako lieh, alebo sproste vypalovanie. Najlepsie a vzdy ucinne (z vlasnej skusenosti) je dat fakt prudky a dlhy zjazd. Na nom poriadne a dlho rovnomerne brzdit a vsetka mastnota zhori. Kotuce a platne sa necistia, tym sa len kazi ucinok. Brzda sa o seba postara sama.
Ale teda pridam svoj postreh. Brzdy raz za cas streknem cisticom brzd co sa pouziva na auta - pekne to rozpusti a odplavi bordel a potom sa vypari - bezprostredne po tom (tak 2 zjazdy) je brzdy ucinok objektivne slabsi. Ale ked brzdy necistim vobec tak po urcitej dobe zacnu piskat (resp. vselijake zvuky vydavat) a neskor su aj menej davkovatelne (zacnu byt trochu kusave). Ale asi to zavisi od konkretnej brzdy a platniciek.
A ktomu zamasteniu - je tu snad 1000 zarucenych receptov - ja by som to strekol tym odmastovacom a isiel ich poriadne niekde zohriat nech to zhori. Ale zasa zavisi podla toho cim su zamastene a o ake platne ide. Podla mojoh nazoru kedze platnicky su z porezneho materialu a raz sa zamastia (ze sa na ne nieco vyleje napr.) a ten material to nasiakne nemyslim si ze budu este niekedy brzdit ako nove.
cawte ..este raz sa opitam ako mam dat do tejto brzdy platnicky vytiahol som ich ale neviem ako dnu tak pls poradte nechce mi to tam nejako zaseknut aby nesli uz lahko von z prasata
treba ich dat ku sebe, medzi ne tu pruzinku a das ich do prasata az kym sa tam nezacvaknu... samozrejme davaj pozor, aby si ich tam dal spravne otocene, je to jednoduche!
treba ich dat ku sebe, medzi ne tu pruzinku a das ich do prasata az kym sa tam nezacvaknu... samozrejme davaj pozor, aby si ich tam dal spravne otocene, je to jednoduche!
viem je to jednoduche robil som to prvy krat ved clovek sa uci cely zivot
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale niesom svina takze: zabudni na blboviny ako lieh, alebo sproste vypalovanie. Najlepsie a vzdy ucinne (z vlasnej skusenosti) je dat fakt prudky a dlhy zjazd. Na nom poriadne a dlho rovnomerne brzdit a vsetka mastnota zhori. Kotuce a platne sa necistia, tym sa len kazi ucinok. Brzda sa o seba postara sama.
Mne sa stalo to iste na sh. 485 nic nepomohlo len poriadny zjazd.
Ale teda pridam svoj postreh. Brzdy raz za cas streknem cisticom brzd co sa pouziva na auta - pekne to rozpusti a odplavi bordel a potom sa vypari - bezprostredne po tom (tak 2 zjazdy) je brzdy ucinok objektivne slabsi. Ale ked brzdy necistim vobec tak po urcitej dobe zacnu piskat (resp. vselijake zvuky vydavat) a neskor su aj menej davkovatelne (zacnu byt trochu kusave). Ale asi to zavisi od konkretnej brzdy a platniciek.
A ktomu zamasteniu - je tu snad 1000 zarucenych receptov - ja by som to strekol tym odmastovacom a isiel ich poriadne niekde zohriat nech to zhori. Ale zasa zavisi podla toho cim su zamastene a o ake platne ide. Podla mojoh nazoru kedze platnicky su z porezneho materialu a raz sa zamastia (ze sa na ne nieco vyleje napr.) a ten material to nasiakne nemyslim si ze budu este niekedy brzdit ako nove.
viem je to jednoduche robil som to prvy krat ved clovek sa uci cely zivot