zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
neviem ci sa granulky prilepili o plast a v mlieku uz neboli, alebo mu nejak ublizila zima. myslim ze niekedy na jesen som ho dolieval. vraj by sa mal menit kazde 3 mesiace - asi to bude pravda. v lete to nieje problem kedze vysycha tak mi to tak akurat vychadza. ale v zime nevysycha, len potom po case uz ani nelepi.
Tento tmel urcite nie https://images.mtbiker.sk/eshop/big/52562-bikeworkx-super-seal-star-tmel-125ml-0.jpg
1 koleso aj udrzalo tlak za 12 hodin cca na polovicu, ale na dalsi den uz netesnilo ani po doliati a dofukani
druhe fucalo okolo dobre zaskocenych patiek, tak som to vzdal a nahodil duse naspat
Mas rambler skinwall svetle bocnice?
Lebo tie som mal, nedrzali tlak (Tmel Stans) bocnice boli ako rešeto. Som to vzdal a kupil Vittorie Terreno, teraz Panaracer Gravelking SK.
Vcka ako aj Panaracer bez problémov drzia tlak od prveho nahodenia.
Takze problem je Rambler.
ok diky za radu.
Ghetto tubeless
link na nemecky mtb ...
https://www.mtb-news.de/news/ghetto-tubeless-anleitung/?utm_source=news&utm_medium=amp&utm_campaign=full-story-button
vies to porovnat s tubeless a s dusou?
+ ...
- ...
a preco to menis?
dik
Teraz chcem ešte dojazdiť jeden SS drôtový na páske a s minimom tmelu to drží.
Este musim urobit zadne koleso a chcem tam najprv kupit novy plast. Som zvedavy kolko to vydrzy bez vacsieho defektu.
Ta negativna skusenost mozno bude rukami, ja som sa nedal odradit, 2bliss pasku som skusil a funguje uplne normalne, s nahodenim pasky ani plasta nebol ziaden problem. Na druhom kolese trochu fucalo okolo ventilu, ale zistil som ze som ho zabudol dotiahnut ;-]. Kolesa drzia tlak uz asi treti ci stvrty den, takze situaciu povazujem za stabilizovanu.
Vacsina tu na fore tu skusenost ma,niekomu sfukne menej,niekomu viac,inemu len tak bezne.Kedze si tu novy,tak napr.aj nad tebou sa na to chalanisko pytal.A este si precitaj aj par stan dozadu,ci nenajdes odpoved na svoju otazku.?Moznosti moze byt vela.Od zle nalepenej pasky,tenkych bocnic atd.
A este by si mohol napisat aku mas zostavu,kolesa,paska,plaste,tmel.