zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Su nejake plaste, co nepustaju cez bocnicu? Netrapi ma to az tak, ale vyzera to naprd, tmel mam notubes.
Update:
Napriek skeptickým názorom na prerobenie na bezduše som to vyskúšal. 2 vrstvy pásky (asi by stacila aj jedna), plášte Hans Dampf 27.5x2.35. Nafukanie servisnou pumpou nebolo úspešné, použil som bombu z helia čo som našiel v pivnici. Po nafukani plašť na prednom kolese držal tlak aj bez mlieka, zadne koleso jemne prefukovalo cez spoj rafika (nitovany). Tmel zalepil. Včera odskúšané na zjazde po zlelenej z hradu Uhrovec (55kg jazdec). Zatial všetko drži. Tlaky si syn nastavil len tak pocitovo. Nemam tlakomer, no na môj (dušový) vkus dosť mäkke. Počas testu nepodfuklo. Uvidime po dlhšom jazdeni či sa to osvedčí.
https://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/rafiky/pasky-do-rafiku/dt-swiss-tubeless-ready-paska-do-rafika.html
DT Swiss Tubeless Ready páska do ráfika
od 20,99 €
MOC 25,99 €Ak mas napr. len pinmi alebo spojkou spojený rafik (nie zvarany) je hlúposť prekryť len diery pre niple alebo pouzit užšiu pásku, nakoľko v mieste spoju rafika budes mat únik tlaku vzduchu.