zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Robil som to doma prvý krát a na prvý šup to pekne sadlo.
Plášte mám obyčajné, dokonca nie sú ani TLR - Schwalbe Smart Sam.
Tmel vytesní všetky netesnosti.
Rubena kit za cca. 15 eur sa naozaj oplatí a skutočne funguje, môžem len odporučiť.
Mám ventily,ktoré sa dajú vyskrutkovať, tak som ich vybral a snažil sa prečistiť, ale márne.
Nechytá sa na to ani acetón, nieto ešte voda.
Mám kompresor, takže tým to horko- ťažko nafúkam, ale keď chcem upustiť z tlaku, tak sa nedá.
Riešenie vidím v tom, že by som kúpil samostatné tie vložky do ventilov, ale v
kameňákoch som ich nenašiel.
Kupovať komplet celé ventily sa mi nechce, lebo stoja cca 10 €/ks.
Má niekto skúsenosť s takouto vecou?
Druhá otázka: Má niekto skúsenosť s tmelom Caffe latex ? Akú?
1.aka paska?
2.ake mlieko?
3.aky plast ?(valaju sa mi tam nejake nevyuzite kevlarove schwalbe RoRo performance )
dakujem
Tmel mám momentálne mix 1 : 1 , t.j. v každom plášti 0,5 dcl CaffeLatex + 0,5 dcl NoTubes.Nahodené 4 týždne,ani najmenší únik tlaku(ale to aj vďaka plášťom verzia Snake Skin)
Tie plášte RoRo ak nie sú označené ako TLR môžu robiť problémy-netesnosť patiek,možno bude chvílu trvať zatesnenie.
Týto český bikery teda tieto tmely zmiešali,aby získali výsledný mix,ktorý nevysychá,nezráža sa,a hlavne rieši defekty.
Tvrdia,že to funguje,tak to skúšam-uvidím,ako sa to osvedčí-poreferujem.