zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
plast som nejak nahodil malou pumpou (bez buchnutia), na dvoch miestach (na kazdej strane jedno miesto) dobre nesadol, tak som to este prifukol a bolo pocut buchnutie, ale len jedno. Plast ale vyzera ze uz je na svojom mieste, mozno nie je uplne vycentrovany, ale to si hadam este nejak sadne.
(Druhy plast ale nesiel nafukat malou pumpou pretoze bol o dost volnejsi, aj sa lahsie nahadzoval. Musim najst vacsiu pumpu alebo nejaky kompresor.)
Jednoducho nahoď, nafúkaj na vyšší tlak nech zaskočí poriadne, zníž na prevádzkový...
Ak nezaskočí niekde poriadne, tak ho môžeš sfúknuť a skúsiť rukou nejako potiahnuť zo strany na stranu, prípadne zhodiť a znova nahodiť inak otočený. Alebo pojazdiť, mne trošku hádzal a po pár desiatkach km to zmizlo. Alebo s dušou skúsiť, ak tam nemáš tmel
Ale zda sa mi, ze straca trochu tlak. Velmi pomaly ale straca. Hadam sa to este trochu utesni.
A teraz otazka:
Staci vybrat jezov, vyliat prebytocny stary tmel, doliat novy tmel, obut a jazdit alebo to treba cele vycistit?
Ale inak je to makke, ako taka gumena pena, takze to zrejme "nevadi" nicomu.