zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
V pripade nie UST plastov to moze byt trochu horsie, ale pokial mas tmel, zacelovaci, tak v konecnom dosledku to bude to iste.
alebo skontrolujete a dolievate az ked treba ?
PS: sledujem temu, pytam sa kade tade a zatial som nenasiel vyhodu z ktorej by som odpadol.... aj ked som neni ucebnicovy bajker... jazdim X-King 2,4/29, fukam na 4 ATM, a to mi vyhovuje..... a 1 defekt za 2,000km mi nevadi... a mam 115 -120 kg s bajkom takze par gramov na kolesach mozem viete co
a tento rok mam cez 1000km v MK a 2 maratony co sice neni supervykon,len aby ste si nemysleli ze moj Fero stoji v garazi
asleduj aj moju vahu.....ty si na foto jak vyvareny sliz, ja mam 105-107kg + bajk a vybava..... takze netreba generalizovat.... nemoze niekto hovorit ze toto je naj tlak.... faktorov je mnoho
zial este som nevidel podlozeny argument ze toto je to najlepsie a preto sa v X forach bavime o hovne!!!!
ak sme odbocili od temy bezdusaky, sorry...... ja som zatial nenasiel vyhodu, ktora ma presvedci do toho ist..... pritom co tu citam patalie co zazivate.....
PS : bezdusak je PR akcia pre mantakov co si nevedia opravit defekt
pre mna za mna ..... nech niekto lieta aj na metle ked sa mu to paci
Váha jazdca aj bicykla robí svoje