zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Nemôžeš čakať že ti tmel sám od seba zalepí rozrezanú bočnicu, tobôž nie na nejakých papierových plášťoch typu EVO/LiteSkin/RaceSport/Supersonic...
(Ak režeš bočnice aj "obrnených" plášťoch, tak sa ospravedlňujem, tam už pomôže len zlepšiť techniku)
Keď som čistil trochu bike od tmelu, zistil som, že mu nechutí tech. benzín, takže som sa dal aj do čistenia gatí. Ešte to nie je 100% a asi nebude, ale možno jazditeľné už hej
Skusil by som tu čistiareň. Oni tušim používaju niečo ako tetrachlor alebo niečo take. Mal som to , bolo to lepšie ako benzín a aj to tak *****o akoby si vošiel do čistiarni ešte v dávnejších časoch.
chlór spraví z čiernych gatí biele, nie
tmel no tubes
Kazdy tmel, ked pretrepes pred aplikaciou ako pise kazdy vyrobca, tak napeni
Niekedy zasnem, comu sa niekto dokaze cudovat