zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Respektíve mám AV prevedenie, a kratšie (to sa mi zdá odolnejšie ako FV riešenie).
Kde si kupoval prosim ta tie AV ventily? Zhanam prave 2ks na starsi bike, co ma diery v rafikoch na AV.
OK, tak daj vediet ked to bude a zastavim sa. diki
Zadny plast ma tak cca 1400 km a dezen je do polovice zodraty,otrhane stuple niesu,teda za mna zivotnost nic moc.
Ten dole je moj,vystupky cca kazdych 10cm.Asi maju v Thajsku inu formu.Po odstraneni chytil ako mal.
odvážil si, koľko si ušetril vyrezaním tých trojuholníkov?
vyzerá to fajn, ja som ponáhľal, tak som kúpil originál klobáse kruhového prierezu, ale majú dosť malý obvod, tak sú na ráfiku dosť natesno a blbo sa obúva plášť (v dielni to ešte išlo, ale ak bude treba v teréne, tak ma ***** zdá sa, že toto by pri obúvaní nemuselo robiť problémy