Využijem tému. Nechcem biele, ale červené. Takže otázka: robí také aj Sapim? Keď mám výplet od nich, nech sú aj tie 2/4 (nie som rozhodnutý, či dám na každé koleso 1 alebo 2 oproti sebe...) od rovnakej značky. V červenej som videl Competition od DT, Revolution nie. Ideál je 2.0-1.5-2.0 (mám Laser).
Z katalogu Sapimu: All spokes are available in red or white; minimum amount 1.000 pcs. Takze pravdepodobnost, ze ich bude mat niekto skladom v potrebnej dlzke je miziva.
A zoslabenie 2,0-1,5-2,0 Sapim neodporuca vypletat na diskove kolesa kvoli ich elasticite.
Ahojte, zhanam na svoje hlinikove Roval Control 26" kola nahradne spice. Povodne DT Swiss Competition 1.8 - 1.6 mi praskaju a nedaju sa ani za boha zohnat nahradne (nebyt Kaktus-u kde mali 2 kusy aspon 2.0 - 1.8 z rozobratych bajkov..).
Zhanam nejaku alternativu ale proste rovne spice bez zahnutia s priemerom 1.8 - 1.6 neviem nikde zohnat. Bral by som kludne aj aero alebo barsco lahsieho na zavody.
Viete prosim poradit?
Diky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked sa osupu prestreknes znova
A zoslabenie 2,0-1,5-2,0 Sapim neodporuca vypletat na diskove kolesa kvoli ich elasticite.
Povedz to mojim kolesám.
Nemýlil.
Zhanam nejaku alternativu ale proste rovne spice bez zahnutia s priemerom 1.8 - 1.6 neviem nikde zohnat. Bral by som kludne aj aero alebo barsco lahsieho na zavody.
Viete prosim poradit?
Diky.
http://www.yarroline.com/kontakty.htm