Na hrádzu nie sú, to Ľubo klasicky trochu zveličuje . Odjazdil som s nimi aj Saalbach, Livigno, 3 roky kade-tade doma, ale jednoducho nestíhajú. Tam kde SLX prehreješ ako sviňa a stláčaš ich celou silou tak Zee/Saint/Code brzdíš na pohodu s prehľadom. A čím viac sa prehrejú, tým viac tvrdú a menej brzdia, tak treba väčšiu silu na páku. Späť do slabších by som už určite nešiel. Jasné, že na nejaké zvažnicové vozenie a hladšie, menej strmé traily sú zbytočné a napohodu tam stačia aj SLX.
uff silno sa ospravedlnujem Kristine, netusim ako som si to pomylil
ono ubrzdit ubrzdia kazde funkcne brzdy, rozdiel je len v tom ako velmi si to s tymi ktorymi mozes pustit.
Ja som v tomto dost posero tak si to velmi nechcem pustat lebo ked sa vysypem tak amen tma
Najvacsi zjazd som mal z GG co je cca 14-20km zalezi pokial to beries a to som bol na krose s M355, niekde som siel aj 80kmh ale stacilo par okamihov nesahat na brzdy a do zatacky som brzdil aj usami
ked som kupoval bajk tak som preventivne hned menil M365 za SLX, ale myslim ze fyziku ***** takze tazsi potrebuju lepsie brzdy alebo ist pomalsie, e to vsjo
Mas to trochu popletene, s dievcatami, s fyzikou ako aj s logikou. Cim pomalsie chces ist, tym viac musis brzdit a teda o to skor tie brzdy prehrejes. Teda samozrejme zalezi od dlzky zjazdu ako aj od stylu brzdenia. Kratsie silnejsie davkovanie zohreje brzdy menej ako permanentne mierne stlacena brzda, ktora sa nema kedy ochladzovat.
Ale k to*****, mam >90kg a jazdim Guide R od leta a zatial ziadne zavaznejsie zlyhanie. V Alpach som nebol, ale Velka Fatra, NT, Malino, Laskomery bez problemov. A to som bol odhodlany ich vymenit pri prvom zavahani. Pred tym som jazdil ElixiryCR, zatial jediny podstatny rozdiel je ze Rka nemaju nastavenie vzdialenosti platniciek, takze sa to neda finetunovat.
Aha ano, teraz sa mi vybavuje, ze na konci dlhsich zjazdov zacinaju byt hlucnejsie. Tak uvidim, ze ako sa to bude vyvijat.
volodaj: vsak si ale zober .. ides po hradzi, sama pekna korculiarka, vzdycky zabrzdis, aby si sa mohol prihovorit /zopar takych prihovaracov poznam/ a po nejakom case brzdy uz horuce a zrazu uvidis tu najkrajsiu, ale uz nezabrzdis a korculiarka mizne nenavratne v dialke. Zobral by si si SLXka ?
scarinko:najhorsie su prudke padaky, kde ides krokom na brzdach a dlho .. rychlo sa to prehreje a potom sa ukazuje ci treba vymenit kotuc alebo nie
Preto treba chodit na spolocne vyjazdy a nie si nadavat na fore Je tazko viest debaty v zartovnom duchu, ked je prakticky zakazane pouzivat smajliky a naviac vlastne ani nefunguju a hlavne ked pridu novi ludia, ktori neovladaju kulturne nastavenie znudeneho osadenstva a ochotne leju novy tmel do pohasinajuceho ohna
Je jasne ze par "ztmelenych" osobne sa poznajucich jedincov to chape a novacikovia sa urazaju pripadne majú pocit ze niesu bráni vazne co sa na kazdom fore proste stava, uz je na jednotlivcovi ako si to vezme a akym sposobom prispieva kazdpoadne osobné poznanie je na nezaplatenie lebo skrz virtualneho prejavu je tazke niekoho odhadnut navyse inkognito domacko papuckovy prejav je zvacsa odvaznejsi ako tvarou v tvar
pierce Ja jazdím SRAM Guide Ultimate. Predchádzajúce som mal XTR. Keď porovnám, SRAMky trošku jemnejšie dávkujú ale skôr zvädnú (jemne) ako XTR.Dal som s nimi ešte len 2000 km. Zatiaľ som spokojný. Kamarátovi však na nich (po pol roku používania) ostali páčky v hchode akési tvrdé. ( miomentálne to reklamuje)
Ahojte, mam brzdy SRAM guide R a pri zjazdoch strasne kvilia. Nic nie je spinave..bajk ma tyzden. To ide o prehrievanie? Nevyznam sa v komponentoch..som zaciatocnik. Mam ich vymenit za nieco lepsie? Please help...plasim lesnu zver, je to des
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ono ubrzdit ubrzdia kazde funkcne brzdy, rozdiel je len v tom ako velmi si to s tymi ktorymi mozes pustit.
Ja som v tomto dost posero tak si to velmi nechcem pustat lebo ked sa vysypem tak amen tma
Najvacsi zjazd som mal z GG co je cca 14-20km zalezi pokial to beries a to som bol na krose s M355, niekde som siel aj 80kmh ale stacilo par okamihov nesahat na brzdy a do zatacky som brzdil aj usami
ked som kupoval bajk tak som preventivne hned menil M365 za SLX, ale myslim ze fyziku ***** takze tazsi potrebuju lepsie brzdy alebo ist pomalsie, e to vsjo
Ale k to*****, mam >90kg a jazdim Guide R od leta a zatial ziadne zavaznejsie zlyhanie. V Alpach som nebol, ale Velka Fatra, NT, Malino, Laskomery bez problemov. A to som bol odhodlany ich vymenit pri prvom zavahani. Pred tym som jazdil ElixiryCR, zatial jediny podstatny rozdiel je ze Rka nemaju nastavenie vzdialenosti platniciek, takze sa to neda finetunovat.
Aha ano, teraz sa mi vybavuje, ze na konci dlhsich zjazdov zacinaju byt hlucnejsie. Tak uvidim, ze ako sa to bude vyvijat.
scarinko:najhorsie su prudke padaky, kde ides krokom na brzdach a dlho .. rychlo sa to prehreje a potom sa ukazuje ci treba vymenit kotuc alebo nie
A ake platnicky by mohli byt lepsie?