Bikeri, poradte......ak chcete. Jazdim XC, take dravsie, mam gilu so zdvihom do 7cm (kellys imagine 02), chcem kupit nieco lepsie, s vyssim zdvihom, tuto gilu sa mi nepodarilo rozbehat, stale je tuha jak svina, male nerovnosti ignoruje, preto chcem aj vetsi luxus pre ruky. Poradte co by bolo vhodne, chcem ju kupit na inzerat, aby bola okolo 4000Sk. Na preteky nechodim, mam 84kg(marzocchi?). Som z Pn, diki, pozdravujem.
Ja som mal tiez GILU a teraz som si kúpil ROCK SHOX J3 lockout.
Ta vidla je oproti RST-cke luxus. A este k tomu stala len 5300 Sk (nová)
Hmm ja som si ju teraz objednal z ceskeho bikshopu .. a vysla ma na cca 3500 SK nova ! ale tiez som za nu chcel dat tolko .. dobre ze som si pozrel viac shopov , ked dojde otestujem
2Jonkey : a nevies aky ma priemer krku a ci by sa dala namontovat na kellyś viper sf 2004.
Hmm vies ze neviem lebo uz ju mam na biku a nemeral som to ale ja mam Kellys Quartz 2002-3 neviem presne a v servise mi ju tam nahodili v pohode tak myslim ze s tym by nemali byt problemy s priemerom toho krku malo by to pasovat.
A ked ju chces kupit tak odporucam www.bagbike.cz nad 2000 to mas postovne/balne zadara a tak za tyzden to dojde aj na Slovensko kurierom a myslim ze taku cenu nenajdes nikde http://www.bagbike.cz/?ctg=56 skusil som a odporucam .. a zatial som na nej siel raz ale oproti mojej starej RST 321 CL to sa neda porovnat
mam vidlu Suntour XCP 75 LO (take nejake znacenie - na Kellyse Madman 2005), najazdenych cca 270 km a chcem sa spytat, ci sa mi oplati kupit tuto vidlu Judy 3 o ktorej je rec.... akoze na tuto Suntourku nemozem povedat jedno krive slovko, ale akosi netlmi priecne nerovnosti - t.j. napr. panelove cesty....
Hmm no ja som mal predtym RST 321 nejaku CL .. cize o nicom .. a toto je neskutocny rozdiel .. tlmi super a mozes si nastavit podla seba . ale ked ti tato ide dobre neviem ci sa oplati, ale ja odporucam
A este ked ju chces novu tak www.bagbike.cz maju ju tam za 2590,- ceskych cize cca 3500 Sk a taku cenu nenajdes nikde . a je to vazne ona . tiez ju mam stamadial
Vies co nejako som sa na to specialne nesustredoval lebo dnes som mal co robit pri cca 40 cm hlbokych jamach v lese . ale zajtra ju vezmem na jednu taku betonovu cestu a dam ti vediet
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale daju sa zohnat aj lepsie v inzeratoch ale je to použité a nikdy nevies v jakom je stave a co sa s nou jazdilo!
Napis kolko by si do toho chcel investovat.Ta RS J3 je dobry typ.
citaj pozorne:
k teme: vsak najprv najdi nieco v bazari a potom to hod sem. novu do 4000 kupis, ale nic moc to nebude...
Hmm
http://www.bagbike.cz/?ctg=56
DOSPOR A KUP MACOCHU
DOSPOR A KUP MACOCHU
toto vyznelo ako keby som bol macochista
Hmm vies ze neviem lebo uz ju mam na biku a nemeral som to ale ja mam Kellys Quartz 2002-3 neviem presne a v servise mi ju tam nahodili v pohode tak myslim ze s tym by nemali byt problemy s priemerom toho krku malo by to pasovat.
A ked ju chces kupit tak odporucam www.bagbike.cz nad 2000 to mas postovne/balne zadara a tak za tyzden to dojde aj na Slovensko kurierom a myslim ze taku cenu nenajdes nikde http://www.bagbike.cz/?ctg=56
to som zvedavy kolko vidlic (neberme tesco, zoom a pod.) sa dnes vyraba na head...
Hmm to neviem ale ja som presiel dost stranok o tej vidle aj shopov ale na taky ukaz som nenatrafil
A este ked ju chces novu tak www.bagbike.cz maju ju tam za 2590,- ceskych cize cca 3500 Sk a taku cenu nenajdes nikde . a je to vazne ona . tiez ju mam stamadial