Už aj ja som sa rozhodla svoj bike odľahčiť, preto čakám návrhy na ľahšie komponenty ako mám. No nie všetky najľahšie komponenty fungujú tak, ako by mali.. Preto táto téma. Jazdím spesla FSR XC Pro.
Sedlo-nevymením
Rajdy-rozmýšľam o s-works carbon flat bar (580 mm)
Predstavec-mám SBC adjustable rise 31.8
Sedlovka je New SBC single bolt.
.. nie, komponenty nemusia byť červené ..
Naposledy som vymenila kazetu a SPD.
Čakám návrhy..
Rajdy: Easton EC 90 alebo aj 70 ked sa trikimu nepaci
Predstavec: WCS ale radsej nie 4axis
Sedlovka: Thomson- v 30,9 sa da lahko zohnat je pomerne lahka a ma dobry zamok.
tiez chcem spravit odtucnujucu vymenu na poste rajd, predstavca a sedlovky....
sedlovku a rajdy by som rad karbonove, rajdy(rovne,flatbar) sa musia znasat s rohmi a mali by byt sirsie ako 580 mm..., predstvec nech ma dobry pomer medzi pevnostou a hmotnostou.
ak vas nieco napadne a je to nieco ine ako pre saldi, tak ma potesite
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sedlovka : kcnc, use
rajdy : kcnc, easton ec90
predstavec : kcnc, syntace f99, ritchey wcs
btw karbonove rajdy sa relativne vylucuju s rohmi. si is ista?
stax: karbonove rajdy sa s rohmi nevylucuju, len treba najst tie spravne
som si rypol trochen...
Predstavec: WCS ale radsej nie 4axis
Sedlovka: Thomson- v 30,9 sa da lahko zohnat je pomerne lahka a ma dobry zamok.
dolezite slovicko v mojom poste: relativne
tiez chcem spravit odtucnujucu vymenu na poste rajd, predstavca a sedlovky....
sedlovku a rajdy by som rad karbonove, rajdy(rovne,flatbar) sa musia znasat s rohmi a mali by byt sirsie ako 580 mm..., predstvec nech ma dobry pomer medzi pevnostou a hmotnostou.
ak vas nieco napadne a je to nieco ine ako pre saldi, tak ma potesite
ale nasiel som nieco
http://fairwheelbikes.com/index.php?mai ... 909f2ba616
no neviem, som zvedavy na nazory ostatnych.