Uz davnejsie som si vsimol ze pri rychlejsiej jazde z kopca (asfaltka) ze mi extremne vibruju riadidla..... tak som to bol reklamovat.V servise mi povedali ze je vsetko ok a ze nanasli ziadnu zavadu a ze sa na nom previezli 3 servisaci a nic nespozorovali. Tak som si to natocil v extremnej situacii bez drzania riadidiel, bicykel sa spraval velmi nestabilne....
natocene video si mozete pozriet na www.caro.sk/chyba.avi
posledný komentár: 1. 8. 2009 o 19:02
-------------------------------------------------------
> Ako argumentovat pri reklamacii, oni tvrdia ze to
> vsetko je uplne v poriadku???
PRETOZE JE VSETKO V PORIADKU !!!
Moj zjazdak nevie ist ani porovine na asfalte bez drzania riaditok tak co...To si si kupil bajk nato aby si jazdil dole kopcom asfaltkou bez drzanai riaditok ?!? Si normalny ?!? To si kup cestak potom. A nazyvat to "EXTREMNOU" situaciou a este to aj NATOCIT je maximalny vrchol...
ale musim uznat ze za chybu sa to asi neda povazovat, je to normalna vec ktora vsak vie nastvat ked si chce clovek trochu oddychnut dole asfaltkou
-------------------------------------------------------
> Aaach Wika Bike... Maju tam zvlastny pristup, ale
> musim povedat, ze prilbu mi vyreklamovali bez
> akychkolvek problemov. Prisiel som, ukazal som a
> dostal som hned novu! Este chvilu som stal s
> otvorenymi ustami, lebo som cakal siahodlhe
> natahovacky (na jednom mieste bola odtrhnuta
> vnutorna mriezka, a vsimol som si to az doma -
> dost hakliva chyba, kludne mohli tvrdit, ze som to
> odtrhol ja).
To nie je ich problem,oni ju aj tak zaslu distributorovi ,takze to o ich ochote moc nesvdeci.Ale Wika bike
Jedinu vyhodu co maju ze su v centre, a premelie sa tam kopec ludi, keby boli v napr. v Dubravke, tak by po nich ani pes nestekol...