Problém je že mi strašne šúchal zadný kotúč o telo brzdy... (aj koleso to zastavilo..)
Skúšal som centrovať prasa, podložky dať no nič nepomohlo aj som to ovzdušnil, chvílku to bolo ok no zase to začalo... Tak som to dal do servisu, že mi tam niečo dotiahli atď... Ok to trošku si to ešte šuchne ale čo mi nedá spávať je strašne malá medzera medzi kotúčom a telom brzdy. Keď stlačím brzdu tak kotúč sa akoby dotýkal toho tela.
Proste mám celkovo strašne málo miesta medzi kotúčom a telom brzdy aj medzi adaptérom a kotúčom to nieje niečo extra... Moc vás prosím o radu
Ďakujem
posledný komentár: 1. 8. 2009 o 19:02
Teraz mi to vydáva taký buchotavý zvuk + súcha trošku... pár krát zabrzdím a zmizne to...
PS: Neviem o tom, že by SH robilo rôzne šírky kotúčov, takže v tom by problém nemal byť.
Na fotke tá vonkajšia strana tak tam neni ani len milimeter medzera...
EDIT: Toto mali v servise spraviť, však je to evidentne vidieť a je to záležitosť pár minút...
To si este nevozil Formule...tam mozes o 1mm medzere len snivat
Osobne si myslim, ze sa mu vysuva len vnutorny piestik
M1sho: musis sa pokusit rozhybat piestky, aby sa obidva vysuvali rovnomerne a aj vracali spat
Odloz dosticky aby si ich neposkodil alebo nezamastil.
Potrebujes k tomu trochu mineralneho oleja, ktorym budes mastit piestiky. Stlacaj brzdovu paku a nasledne zatlacj piestiky do strmena.
Pozor len na to, aby si ich nevysunul vela a nevybehli von, potom by si musel odvzdusnovat brzdu