Pomaly uplynie rok čo jazdim na LP Xcontrol 310. Biku nemám čo vytknúť, ale asi je najvyšší čas urobiť poriadok s jedinou vecou ktorá mi vadí a to sú brzdy. Bike je osadený brzdami Formula K 18 a kotúčmi Formula 160/160. A čo mi na nich vadí ? Od začiatku sú brzdy dosť gumové tz. brzdná sila sa dobre dávkuje, ale niekedy by som uvítal ostrejší nástup a rýchlejšiu reakciu. Na to že sú lenivšie sa dá zvyknúť, ale čo mi neskutočne vadí je, že ak sa čo i len trošku namočia kotúče tak brzda začne kvičať až do takej miery, že rezonuje celý bike. A samozrejme ich brzdný účinok je mizerný. Problém sa neodstránil ani po výmene zadných doštičiek za sintrované Jagwire. Takže uvítal by som vaše skúsenosti, či je tento problém nejako riešiteľný, alebo odporučiť výmenu. A ak výmenu tak za čo. Moja požiadavka pri výmene je : Ostrejší chod, váhovo porovnateľné s Formulami. Jazdil som cca 1 rok SH XT 09 tak tie poznám.
Redukciu urcite nemam. Teda mam, ale nie volnu. Zajtra som 24 h v praci, kotuc beriem sebou. Hasicov v PO najdes lahko. Po v jazde do mesta v smere od PP stale rovno, za kolajnicami druha odbocka vpravo medzi obytne bloky, na konci ulice (Zahradna) vlavo zltomodra budova (48°59'47,44", 21°14' 07,13").
Neda mi nepridat sa, nakolko Formuly (K24 - no okrem stelovatka je to to iste) su velmo fajn brzdy.
Mal som podobne problemy ako ty, laboroval som s doskami, kotucmi a neviem cim este a vies kde bol zakopany pes? V tom ze bolo potrebne zafrezovat dosadacie plochy na rame a vidlici.
Nakoniec som skoncil u 180 kotucov (XTR) vpredu aj vzadu, jazdim zasadne sintrovane dosky.
Brzdny ucinok bol vzdy dostatocny, vyborne davkovatelny, a nehrozilo prehriatie (vdaka 180 mm kotucom, inak by realne stacili 160mm, istota je istota).
Tieto brzdy ma nikdy nesklamali, prezili vsetky preteky (aj tohtorocny sulov) a okrem toho ze je potrebne ich dost presne vycentrovat lebo je uzka medzera, kludne by som ich zase kupil
davam ti za pravdu, ze servis je vtedy servisom, ked ti vedia pomoct, ale ja mam taky dojem ze mam garaž lepsie vybaveny naradim ako oni. Ale frezu za cca 230 € si kupovat nebudem Ak je ale mozne ze problem s brzdami mi to vyriesi, tak ja si sposob najdem ako tie plochy zafrezovat.
Len mi nieje jasne z popisu frezy, ci sa daju takto ofrezovat aj uchyty na FOXE pretoze je tam uchyt PM. A obrazky boli len na IS. Samozrejme dam vediet ako to dopadlo.
Vcera posledny den v roku dozrel cas Takze cim ich nahradit ? Poziadavka cena do 200 €, spolahlive a hlavne nevrestiace XT som vozil tak tie nepripadaju do vyberu. O rady prosim iba tych co maju vlastne skusenosti o vseobecne dristy nestojim
Vcera posledny den v roku dozrel cas Takze cim ich nahradit ? Poziadavka cena do 200 €, spolahlive a hlavne nevrestiace XT som vozil tak tie nepripadaju do vyberu. O rady prosim iba tych co maju vlastne skusenosti o vseobecne dristy nestojim
Znie to už asi trápne, ale Avid Elixir. Do limitu sa zmestia asi len Rka a čo sa týka nevrešťania, s Formula kotúčmi sú ticho, pokiaľ samozrejme nie je mokro (neviem ako to je s hlučnosťou pri originál G3-kách).
A majú jednu (pre pózerov) podstatnú výhodu, 2010 sa robia aj v bielom prevedení
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mal som podobne problemy ako ty, laboroval som s doskami, kotucmi a neviem cim este a vies kde bol zakopany pes? V tom ze bolo potrebne zafrezovat dosadacie plochy na rame a vidlici.
Nakoniec som skoncil u 180 kotucov (XTR) vpredu aj vzadu, jazdim zasadne sintrovane dosky.
Brzdny ucinok bol vzdy dostatocny, vyborne davkovatelny, a nehrozilo prehriatie (vdaka 180 mm kotucom, inak by realne stacili 160mm, istota je istota).
Tieto brzdy ma nikdy nesklamali, prezili vsetky preteky (aj tohtorocny sulov) a okrem toho ze je potrebne ich dost presne vycentrovat lebo je uzka medzera, kludne by som ich zase kupil
Ale frezuje
Znie to už asi trápne, ale Avid Elixir. Do limitu sa zmestia asi len Rka a čo sa týka nevrešťania, s Formula kotúčmi sú ticho, pokiaľ samozrejme nie je mokro (neviem ako to je s hlučnosťou pri originál G3-kách).
A majú jednu (pre pózerov) podstatnú výhodu, 2010 sa robia aj v bielom prevedení