Caute. Chcel by som sa Vas spytat, co by ste mi odporucili kupit..spominanu Sigmu Rox 9.0, ci .. ? Cital som nieco o nej, ze je ich mnozstvo nejak chybnych, tak neviem...alebo aky iny (lepsi ?) KVALITNY cyklopocitac s porovnatelnymi funkciami, hm? Nejake nazory, ci skusenosti....vopred DAKUJEM za pripadne reakcie, rady.
Fajn, len teraz som sa pytal nieco trosku ine, to som uz vyriesil, ze ako si zistim presnu vysku,aj myslim,ze viem,kde sa zadava...som chcel vediet,ako sa kalibruje, co sa konkretne spravi pred kazdou jazdou,co to presne znamena,ze to skalibrujem a ako...
Na Roxoch: stlacis prave horne + prave dolne tlacidlo a potom sa pravym tlacidlom presunies na Home Alti. 1 a potvrdis to pravym hornym tlacitdlom.
Nejak podobne to fungovalo aj na Sigme 2006.
Do PC synchronizujes prave tych poslednych 7 jazd, pokial sa nerozhodnes inak - napr. len 1. Obdobne je to s logmi.
Kazdopadne ovladannie je dost intuitivne a po par minutach je vsetko jasne, a ak nahodou nie RTFM!
kalibracia u barometrickych vyskomerov spociva v nastaveni bud:
- konkretnej nadmorskej vysky na konkretnom mieste z ktoreho vychadzas
- konkretneho tlaku v hPa v oblasti, v ktorej sa nachadzas (da sa zistit zo stranok o pocasi)
Obe volby umoznuju iba niektore firmy, napr. Suunto. Vacsinou sa kalibraciou mysli iba nastavenie nadmorskej vysky.
Hmm OK, tak snad som pochopil..a ak nie, snad pochopim lahsie, ked uz budem mat tu Sigmu aj fyzicky pri sebe ..a aka je potom akoze vyhoda ci podstatny rozdiel,ci si synchronizujem jazdu z logbook,alebo jedneho vyjazdu zo 7trip, nie je to v podstate jedno (?), ked zapnem logbook pred vyjazdom... apropo, co znamena RTFM ?:)
Ked nemas logbook, tak sa ti uchovaju len zakladne info o jazde - priemerna rychlost, maximalna, pocet km, priemerna a maximalna tepovka, min a max teplota atd, proste suche data.
Ak mas logbook, zaznamena sa ta cela jazda po 5 sekundach a na zaklade toho sa ti vytvoria grafy o jazde - prevysenie, rychlost, tepy atd.
Pripajam pre ilustraciu zaznam z dnesneho slnecneho vyjazdu na cestakoch.
Takze to mi potom prakticky, ked si budem chciet vyhodnocovat jazdy staci ukladat iba logbook a mam vsetko v jednom...pozeram, ze tu je vacsina z nizsich nadmorskych vysok:)...myslim,ze nateraz uz nemam ziadne otazky..DAKUJEM vsetkym, ktorí si dali tu namahu a poucili ma ...
Mam Sigma ROX 8 spominane nastavovanie vysky a tlaku.
Co je dolezite.Presna zadana vyska napriklad doma 130m.
Alebo bar.tlak ktory sa meny teplotov.
Nakolko aj ked nastavym vysku tak sa vzdy meny v jednom mieste podla teploty.Treba vzdy pri vyjazde skalibrovat tlak pre oblast.Jak to je vlastne u ROX.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nejak podobne to fungovalo aj na Sigme 2006.
Do PC synchronizujes prave tych poslednych 7 jazd, pokial sa nerozhodnes inak - napr. len 1. Obdobne je to s logmi.
Kazdopadne ovladannie je dost intuitivne a po par minutach je vsetko jasne, a ak nahodou nie RTFM!
- konkretnej nadmorskej vysky na konkretnom mieste z ktoreho vychadzas
- konkretneho tlaku v hPa v oblasti, v ktorej sa nachadzas (da sa zistit zo stranok o pocasi)
Obe volby umoznuju iba niektore firmy, napr. Suunto. Vacsinou sa kalibraciou mysli iba nastavenie nadmorskej vysky.
Read The Fucking Manual
Ak mas logbook, zaznamena sa ta cela jazda po 5 sekundach a na zaklade toho sa ti vytvoria grafy o jazde - prevysenie, rychlost, tepy atd.
Pripajam pre ilustraciu zaznam z dnesneho slnecneho vyjazdu na cestakoch.
Co je dolezite.Presna zadana vyska napriklad doma 130m.
Alebo bar.tlak ktory sa meny teplotov.
Nakolko aj ked nastavym vysku tak sa vzdy meny v jednom mieste podla teploty.Treba vzdy pri vyjazde skalibrovat tlak pre oblast.Jak to je vlastne u ROX.