www.isako.sk
záleží od šírky ráfu a od toho aký sa ti vojde do rámu biku .. ale 2,2" od Conti sa vojde určite
2lapaloma: súhlasím, myslím že Michellin 2,2" je tiež o niečo širší ako Conti MK 2,4"
hmm, a som o nieco mudrejsi, ale aj tak mi vrta hlavou, preco chces uzsie a tazsie, ktore este nie su na trhu? Jazdim 2,2ky a nemam potrebu ich zuzovat, kvoli tvaru, maju omnoho oblejsi tvar ako napr. schwalbe alebo hutchky, takze kontakt s povrchom pri spravnom tlakovani je aspon opticky a pocitovo mensi...
neviem, ktoreho vyrobcu si pozeral, ale 2,0 sa nevyraba, iba 2,2 a 2,4...
http://www.conti-online.com/generator/www/de/de/continental/fahrrad/themen/hidden/MountainKing/MountainKing_neu_de.html
takze odpoved na tvoju otazku... nie, nikde nie je dostupna v SR sirka 2,0 Conti MK
Len daj nech ma "nakopes" do zadku
SS je proste vhodny v terene len na zadne koleso prip. na obe kolesa ak sa jazdia cesty a lahsi teren.
Ved ja som nevravel ze jazdim downhill na SS
A na snehu to fakt dobre drzi ci veris alebo nie
1. Na prednom kolese vydrzi bez problemov kazdy plast viac ako 5000 km ak nejde o semislick.
2. SS nie je vobec vhodny na predne koleso ak clovek jazdi aj v terene - nema nijak vynimocne bocne vedenie a ani prenos brzdnej sily.
3. Na snehu z pricipu nemoze drzat tak dobre ako plaste s terennejsim vzorom resp. plaste do blata, ved ma v strede behuna takmer priebezny hladky gumeny pas.
SS je proste vhodny v terene len na zadne koleso prip. na obe kolesa ak sa jazdia cesty a lahsi teren.
s tym osadzanim mas pravdu, ja som mal tiez co robit, Maxxis mi siel krasne zlahka. No ked som videl mojho mechanika ako mu to slo od ruky, tak by som to nevedel posudit. Tiez som si vsimol ze mi popraskala.
Jazdim ten plast na zadnom, zatial som spokojny, dobre drzi, fajn odpich.
Chalani co poviete na stary dobry IRC Mythos II ? mam ju este odlozenu ked zjazdim Continental.
IRC Mythos si pamatam z devatdesiatych rokov ako TOP pneu, v kazdom teste porazala konkurenciu.
Ale to boli 90te roky, dnes som ju tusim ani nevidel katalogovo osadenu na bikoch. Moj pocit.
Podla vsetkeho usudzujem ze Schwalbe to vsetko predbehol...