Zdravim.
vidim ze s tymi LONGUS mate dobre skusenosti. Mate ho niekto?
Pouzivam 3 sezonu LONGUS 3 este povodna baterka, pri zime ako niekto spominal sa display sfarbi do duhova ale je viditelny inac v pohode funguje. Ja hladam obdobu VDO MC1+ pretoze ma zaujimaju najazdene prevysenia. Nevie niekto o iecom podobnom?
to: billes presne ten longus mam aj ja som s nim spokojny
na to kolko stal idem good
jedinynedostatok je pri vysokych / nizkych teplotach sa mi trosku tak zduhovie display - take rozne odtienky alr to je malickost a moze to byt sposobene tym ze mam puknute to sklicko pred displejom
ber ho spokojnost
ty mas ten LONGUS B-3? po vybrati baterie sa nuluje alebo nie? daju sa do nho zapisovat udaje, teda ak sa nahodou vynuluje, viem si napisat celkovu vzdialenost alebo nie?
k tvojim otazkam billes este som ho nenuloval - original baterka 2 rok
ale pochybujem ze obsahuje funkcie ktore si spominal ved stoji iba 400
co by si od neho chcel
nechcem zakladat novu temu, zvazujem kupu cyklokomputera, vie mi niekto poradit co sa tyka kvality znacky, zlozitosti ovladania menu, vydrze baterie a podobne (nie funkcii): VDO MC 1.0+ pripadne sigma BC 2006 MHR, dakujem
aj ja sa pripojím tiez pokukujem po nejakom novom
by ste mi mohli poradit nejake zakladne modely aj s vyskomerom a napisat zhruba na ake cenove relacie sa mam pripravit
nie spokojny som ale uz je na nom par skrabancov aj prasknuty display ale inak spokojnost
to len tak kazdy chce mat stale nieco lepsie a ten vyskomer by nemusel byt na zahodenie
dnes som isiel domov cez KVP a tam je cestou dole taky ukazovac aktualnej rychlosti pre auta. tak som sa rozhodol ze skusim sa rozpeckovat nech mi ukaze ci mi spravne ukazuje tachac tak som to rozbehol a na tachaci mi ukazovalo 54km/h a na tom ukazovateli bolo b tej chvili 72km/h. na ceste som bol sam, nic nebolo za mnou ani predomnou. tak teraz neviem ci mi ide zle tachometer, alebo je pokazeny tamten ukazovatel ? ale pochybujem ze by som isiel az 72...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vidim ze s tymi LONGUS mate dobre skusenosti. Mate ho niekto?
Pouzivam 3 sezonu LONGUS 3 este povodna baterka, pri zime ako niekto spominal sa display sfarbi do duhova ale je viditelny inac v pohode funguje. Ja hladam obdobu VDO MC1+ pretoze ma zaujimaju najazdene prevysenia. Nevie niekto o iecom podobnom?
na to kolko stal idem good
jedinynedostatok je pri vysokych / nizkych teplotach sa mi trosku tak zduhovie display - take rozne odtienky alr to je malickost a moze to byt sposobene tym ze mam puknute to sklicko pred displejom
ber ho spokojnost
ty mas ten LONGUS B-3? po vybrati baterie sa nuluje alebo nie? daju sa do nho zapisovat udaje, teda ak sa nahodou vynuluje, viem si napisat celkovu vzdialenost alebo nie?
ale pochybujem ze obsahuje funkcie ktore si spominal ved stoji iba 400
co by si od neho chcel
by ste mi mohli poradit nejake zakladne modely aj s vyskomerom a napisat zhruba na ake cenove relacie sa mam pripravit
to len tak kazdy chce mat stale nieco lepsie
Gratulujem,tiez pozeram po CATEYE ale Enduro typ
http://www.abcdshop.sk/fotos/1134923023.jpg
daju sa nastavit odjazdene kilometre po zresetovani ?
edit: cena ?
http://www.sigmasport.com/en/produkte/bikecomputer/topline_wireless/bc1106dts/?punkt=features