cyklocomputer
tam tiez funguje aktualna vyska a nastupane metre, by ma zaujimalo, ci to rata aj do celkovej nastupanej vysky, logicky by nemalo, ale nikde som sa o tom nedocital a chcem ho vyskusat v tatrach o dva tyzdne
Neskusal som ale logicky mi vychadza ze nie lebo funguje len vyskomer bez moznosti listovania Alti climb atd.
tam tiez funguje aktualna vyska a nastupane metre, by ma zaujimalo, ci to rata aj do celkovej nastupanej vysky, logicky by nemalo, ale nikde som sa o tom nedocital a chcem ho vyskusat v tatrach o dva tyzdne
Davam za pravdu mam ho uz namontovany, kalibraciu som urobil podla GPS. A teraz uz len jazdit, merat, vytesovat sa
to ejvin: a ktoru 1606-ku mas, je ich viac verzii?
Ja nemam ani jednu z nich ale kamarat ma tu 1606 tu naj. Ona stoji viac ako 2 litre. Ono ich je viac BC 1606, BC 1106, BC 906, BC 506 ale tie 1606 su 4 tipy a tie 1106 sú 2 tipy. Ak maš katalog rock machine 06, tak tam su nakreslene.
to ejvin: a ktoru 1606-ku mas? je ich viac verzii
Cena približne - 2 200 ale to je ten naj. Sú aj za 1250 tiež toho typu, ale nemá tolko možností.
dal som za nu styri litre, som spokojny, je jednoducha na ovladanie, aj kalibrovanie vysky a vyskomer je vcelku presny (cakal som, ze to bude horsie) dokonca sa da pouzit aj na turistiku, ale treba si dat pozor na jednu vec, je bezdrotovy a dosah je 45 cm, cize mam ho pomerne vysoko na vidle, ale funguje dobre a vraj je o ne velky zaujem a nestihaju to vyrabat, takze sa na ne asi dlhsie caka, odporucam ho, akurat k nemu treba tri baterky, jedna v snimaci na kolese, jedna v snimaci na TF a jedna v samotnom pristroji
ty brdo 2litre,to uz je za bikecomp celkom dost,nie?
ty brdo 2litre,to uz je za bikecomp celkom dost,nie?
davhan mi vravel, ze jemu sa zasekava tlacitko.
zasekava sa uz aj mne.
zasekava sa aj vam ostatnym co ho mate?
asi sa s tym treba zmierit, reklamacia sa neoplati, co ?
sakra musel si to napisat?Uz aj mne...
ja mam po tom co som kupil shit z decathlonu a pos*al sa mi kabel,tak som sa rozhodol pre wireless echowell ZONE-9W za cca.30eur
http://www.echowell.biz/Pages/cycle_en1_zoneW.htm
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 8:44