chcem si kupit cyklocomputer, ale neviem ci lepsie bezdrotovy, alebo obycajny, tak do 30eu....mam bajk merridu 50-d, ma odpruzenu prednu vidlicu, tak neviem ci by neprekazal nejak kabel n atej vidlici, kedze sa pohybuje...dakujem
Caute. Kupila som si cyklocomputer Sigma BC 509, uplne jednoduchy, kablovy samozrejme, chcela som ho len na meranie km a casu,navyse ta cena...ale asi to nebola stastna volba a mala som kupit nieco kvalitnejsie...Asi po dvoch pouzitiach zacal vypadavat, ukazoval zle udaje, isla som normalne, nejakou dvackou a on nameral 1.6 km/h, sem tam nulu a podobne neskor sa pokazil uplne, nemeria nic, akokeby nedostaval signal, samotny computer ide, len ukazuje nulu-nemeria,ale napr. hodiny idu, takze mrtvy nie je Mate niekto skusenost s takymto javom, alebo je to jednoducho haraburda? Dik
No to ma napadlo ako prve...lenze ten magnet sa posuva po spajdli tak tazko, ze aj ked ho chcem posunut tak to ide tazko, takze sam sa nemohol nejak zosmyknut...snimac drzi tiez ok. A ako vravim, pri prvom pouziti(ked to fungovalo) to bolo v rovnakej polohe ako vtedy ked to zacalo vypadavat. Ked som to teraz dala dole z bicykla (lezalo to asi tyzden nepouzite) a beham magnetom popri snimaci tak to znova funguje,meria normalne.Nemoze byt slaba baterka?alebo ja neviem co...dala som tam tu co bola v baleni...nemoze byt napr. stara? Vyzera to,ze teraz ked si "oddychla" tak meria,ale pri dlhsej ceste by to asi znova zacalo vynechavat...Co myslis,dedukujem spravne?
Chlapi, a ako sa Vám pozdáva HAC 6? Cena je rôzna od 194 - 300 € (v závislosti od štátu a kamennej/internetovej predajne). Všade na stránkach čítam, že bude dostupný od jesene (koniec septembra až októbra, niekde až okolo Vianoc). Má neskutočne množstvo funkcií, skúsenosti s ciclomaster mám len pozitívne (už 6 rokov mám ich model a funguje bez problémov), ale jedna vec ma zneistila. Čo znamená archaické a zlé pripojenie k PC? V čom je problém?
Adka: ako pisal Root, vyskusaj novu baterku. Nie je to velka investicia a vyluci ti to jeden zdroj problemov. Inak posunut magnet hore-dole po s***** ide tazko, ale niekedy sa moze stat, ze sa magnet na s***** len otoci, co moze velmi lahko urobit nejaky konar. A pootocenim sa moze dostat mimo oblast snimania.
Beriem spat, Sigma uz funguje fajn len neviem preco davaju do balenia baterku, ktora vydrzi dve jazdy...A potom neskuseny clovek povie ze srot
to je blbost, ze vdrzi dve jazdy(mal si zrejme pondelkovy kus ). Mne sa zatial vzdy potvrdilo(Sigmu jazdim 10 rokov), ze origos baterka vydrzi vzdy najdlhsie. A ked kupujem nahodou novu tak rozhodn nie u tintonov.
Čaute, nechcem porovnávať výrobcov, iba jedna moja skúsenosť. Mám skoro 10 rokov CATEYE CC-FR7, je to drátový comp, baterka má výdrž cca 3 roky. Mo a čo sa týka odolnosti proti vode, tak sa mi ho pred týždňom podarilo vyprať v automatickej práčke. Na moje prekvapenie šlape ako by sa nič nestalo. Zrejme to hovorí samo o kvalite výrobku.
Ja čo som očakával, to mám ale...
... nároky sú čoraz väčšie - chcel by som napr. nadmorkú výšku a možno meranie tepu
Doteraz mi stačili denné km, celkové km, priemerka, maximálka, čas, stopky, ukazovateľ reálnej rýchlosti oproti prienerke a ako bonus ktorý potešil aj teplomer
Ak más telefon beziaci pod Androidom, tak na Android markete su aplikacie, ktore ti toto poriesia. Jedina nevyhoda je, ze snimanie tepu funguje iba so snimacmi od Polaru, ktore maju BT prenos signalu...
Sam pouzivam nieco podobne, jednoduchsie, fungujuce pod Windows Mobilom, aplikacia pekne snima prevysenia, klesania, min a max nadmorsku vysku, priemernu rychlost na okruh, celkovu priemerku, spalene kalorie a pod. Export dat do Google maps.. ak mas nejaky datovy pausal, nie je co riesit. Podporuje to aj offline mapu (ale toto som neriesil)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este doplnim-nastaveny bol na 99.9% dobre...
to je blbost, ze vdrzi dve jazdy(mal si zrejme pondelkovy kus
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=68371
ten sa mi zas paci http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=28215
a ten je najkrajsi http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=53803
tak poradte.Pre mna to je spanielska dedina
Máte niekto skúsenosť s výmenou baterky u SIGMA BC 1609 drôtik?
Zostanú mi najazdené km v pamäti?
Podľa návodu áno - ale je to tak???
Nerád by som teraz o ne prišiel
Tým časom myslia že koľko je hodín to j všetko.
... nároky sú čoraz väčšie - chcel by som napr. nadmorkú výšku a možno meranie tepu
Doteraz mi stačili denné km, celkové km, priemerka, maximálka, čas, stopky, ukazovateľ reálnej rýchlosti oproti prienerke a ako bonus ktorý potešil aj teplomer
Sam pouzivam nieco podobne, jednoduchsie, fungujuce pod Windows Mobilom, aplikacia pekne snima prevysenia, klesania, min a max nadmorsku vysku, priemernu rychlost na okruh, celkovu priemerku, spalene kalorie a pod. Export dat do Google maps.. ak mas nejaky datovy pausal, nie je co riesit. Podporuje to aj offline mapu (ale toto som neriesil)