chcem si kupit cyklocomputer, ale neviem ci lepsie bezdrotovy, alebo obycajny, tak do 30eu....mam bajk merridu 50-d, ma odpruzenu prednu vidlicu, tak neviem ci by neprekazal nejak kabel n atej vidlici, kedze sa pohybuje...dakujem
Ja mám 12 ročný Echo T3 . Tri funkcie - denná vzdialenosť,celková vzdialenosť a merač rýchlosti. Nič viac. Žiadne hodiny,žiadny časovač.......proste jednoduchosť a KVALITA . Bateriu som menil za 12 rokov 2 krát . Kvalitný kábel, šikovne vyriešený okrúhly magnet , šikovné a funkčné uchytenie na volant.
To Raver:
Neviem aký držiak myslíš. Ale mne sa zodrali zarazky na tachaci, tam sa nedá vymeniť nič. Aj to vidno, aj to ide omnoho ľahšie ako ked to bolo nové.
zdravím bikeri nechcem zakladať novu temu tak to píšem sem chcel bi som kupiť nejaký tachometer na moj bike specialized hard rock pro ale neviem aký do teras som mal len také čo vidržali rok alebo mi niekde v lese odpadli zatial som pozeral na tieto : CicloMaster 4.2 Cyklocomputer SPEEDZONE SPORT WIRELESS WHT 10
presné požiadavky nemám a nepotrebujem ani zbitočne vela funkcii takžee stačia tie základné nebol by som proti víškomeru ale ten je myslím len na tých tachometroch viššej triedy
chcel by som dať za nho nejakých 30-40 maxímálne do 50€ ak máte nejaké návrhy sem s nimi
a dopredu dakujem za pomoc pri výbere.
Nechcem zakladat novy prispevok ohladom CicloMaster 4.2 i ked tusim ze niekde som videl cisto vlakno pre tento tachat ale hladat mi ho dako nenaslo
Vlastnim tento tachac a chcem sa opytat, videl som ze niekto ho ma na predstavci. Chcem sa opytat ako sa da uchytit, ci drziak musi byt iny ale pouzili povodny. Kedze rurka ide inym smerom a tie dierky su prisposobene na riaditka.
Ja som ho kupil s bajkom a uchyteny bol s tenkymi svazovacimi pasikami takze neviem ci tam ide nieco ine original.
Dikes
potrebujem pomoct s vyberom tachometra. staci obycajny nepotrebujem merat ziadnu vysku, teplotu, kadenciu. stacia mi zakladne udajde a mozno plus meranie tepu. mal som obycajny Catay ale dva krat sa mi podarilo utrhnut kabel. chcel by som uz bezdratovy.
4.2 je v pohode, ja ju mam, pevny drziak aj prenos signalu hoci len analog je dobry
za mna kludne chod do toho
P.S. ak by si niekedy chcel aj kadenciu staci to prikupit
Chcel by som sa opýtať, presne na tento tachometer, ako je to s čítaním dát po výjazde, (samozrejme iba na displeji tachometra), ale asi aké je zaznamenávanie tepu, je to nejaký graf po dobu jazdy, či je to len ukázanie maximálneho, priem., min. tepu na daných kilometroch, alebo je to úplne zjednodušené - t.j. ukážka max min priem bez údaja na ktorých km. Dík za odpovede
4.2 ukazuje po vyjazde (aj pocas) priemerne tepy, max.tepy, spotrebovane kcal za vyjazd a celkove spotrebovane kcal
nijaky graf ani v ktorom km si mal ake tepy neukazuje - to by uz chcel maly pc - mozno vyssie rady ako rox s prepojenim do pc to dokazu spracovat
iba analogovy prenos? co to pre mna znamena ake nevyhody iba to ze ked bude niekto vedla mna tiez s analogom tak sa budeme rusit? a ked vedla mna bude digitalny bezdratovy tachometer tak sa rusit nebudeme? vidim to ako nevyhody na maratonoch ale inak hadam nie. este dalsie negativa pre analogovy prenos? asi kupim tento tachometer, vsetko ostatne s pulzom je drahsie,,
áno pri analógovom signale mozes chytat signál iných sportestrov. pri kódovanom digitálnom sa ti toto nestane, ostatný ludia s normálnymi analógovými prístrojmi však tvoj kódovaný chytiť môžu.to ale tebe moze byt uz jedno.
docital som sa ze ked zastavim stopky stoja co je normalne ale tep nie, ten mera dalej takze sa znizuje AVG pulz. ako pravy trening by sa mal ist v tempe a zastavit az doma to je jasne ale aj tak, mali to lepsie vymysliet. zastavim niekde na malu potrebu alebo nieco pekne zbadam tak to cvaknem mobilom a zatial mi meranie tepu bezi dalej a ja zabudam na vsetko, dojdem domov a za hodinu si spomeniem ze treba zastavit tep ach jaj...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Da sa kupit samostatny drziak
Neviem aký držiak myslíš. Ale mne sa zodrali zarazky na tachaci, tam sa nedá vymeniť nič. Aj to vidno, aj to ide omnoho ľahšie ako ked to bolo nové.
CicloMaster 4.2
Cyklocomputer SPEEDZONE SPORT WIRELESS WHT 10
presné požiadavky nemám a nepotrebujem ani zbitočne vela funkcii takžee stačia tie základné nebol by som proti víškomeru ale ten je myslím len na tých tachometroch viššej triedy
chcel by som dať za nho nejakých 30-40 maxímálne do 50€ ak máte nejaké návrhy sem s nimi
a dopredu dakujem za pomoc pri výbere.
Nechcem zakladat novy prispevok ohladom CicloMaster 4.2 i ked tusim ze niekde som videl cisto vlakno pre tento tachat ale hladat mi ho dako nenaslo
Vlastnim tento tachac a chcem sa opytat, videl som ze niekto ho ma na predstavci. Chcem sa opytat ako sa da uchytit, ci drziak musi byt iny ale pouzili povodny. Kedze rurka ide inym smerom a tie dierky su prisposobene na riaditka.
Ja som ho kupil s bajkom a uchyteny bol s tenkymi svazovacimi pasikami takze neviem ci tam ide nieco ine original.
Dikes
tie odsrobujes, otocis to o 90 stupnov a nasrobujes
Dikes
http://www.skprofibike.sk/katalogy/katalog_17/CM_4.2.pdf
co poviete na tento, presne podla mojich predstav a celkom fajn cena
http://www.suncycle.sk/tachometre/prislusenstvo/computer_ciclosport_cm_42_hr/
viac ako 50 € isto nechcem dat a meranie tepu vyuzijem napriklad aj pri behani
mala recenzia: http://mtbs.cz/clanek/ciclosport-cm-42-preview/kategorie/preview
za mna kludne chod do toho
P.S. ak by si niekedy chcel aj kadenciu staci to prikupit
nijaky graf ani v ktorom km si mal ake tepy neukazuje - to by uz chcel maly pc - mozno vyssie rady ako rox s prepojenim do pc to dokazu spracovat
http://sporttestery-a-computery.heureka.sk/holux-gpsport-245/specifikace/#section