Moja skúsenost s Dema Asti 2001 (pevná vydla):
Rýchly stroj, spolahlivý, urcený pravdepodobne na sportovejsie XC. Mám 16,5" rám, kedze meriam 168 cm, a jedinú "nevýhodu" som videl vo velkej dlzke rámu. Bike dobre sedí na trase, ale skocit s ním... ako by si tank dvíhal.
Pred pár dnami som sa rozhodol inovovat a kúpil som Manitu Axel 1000mm. Geometria je uz dost iná, (no bodaj by nebola
Mám s ním odjazdené 4 roky a nelutoval som. Na moje jazdenie 50% asfalt a 50% XC po Strázovských vrchoch good bike. Aj maratón zvládol bez problémov.
Ale na FR to asi nebude...
Ale vratme sa k teme : ak ma niekto zaujem o vyssie uvedeny bike pozrite sa do inzeratov. Posnazim sa co najskor zverejnit inzerat aj s foto.
To hayes11: mas uplnu pravdu tiez som si myslel ze DEMA je shit ale kupil som si model (neviem uz presne kolko stal) asi za 21 000 Sk je na aliviu ma lahky duralovy ram z alu 7005 a myslim ze je stavany na seriozne jazdenie. Tym samozrejme nemyslim extremny DH alebo FR pretoze su ludia ktory to tak pochopia...
K TEME:neviem presne co je to za bike ale ak je to z tych vyssich tried tak si to kup lebo len tie lacne od demy su blbe ale ak su za viac penazi a pocitam ze okolo tych 20tis stat bude tak to uz bude vacsia kvalita.a ak nechces na tom jazdid FR a DH tak ti ten bike posluzi aj 2-3roky.
ja mam vector explorer fx a jazdim take tvrde enduro az FR a myslim ze drzi zatial dobre.
TO RANNY:nenadavaj stale na vsetko zachovavaj si chladnu hlavu,myslim to v dobrom BIKU ZDAR
Toto leto sa chcem dat na DH a FR aj ja.Takze by som ho mohol predat. Mozeme sa dohodnut na cene. Do 18 000 by sme sa urcite zmestili. Ak chces nejake info mam inzerat s podrobnostami a obrázkom.
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 16:20