no to ja viem .... ale je mozne ze sa kotuc zamasti ked ho prestriekam vodou??? lebo mne spravilo taku ciaru ale len cez stred tu brudnu ael uzku narozdiel od toho aka by mala byt...
jasne... myslim tym proste ze som mal spynavy bike tak som ho prestriekal vodou . nie a moze s tym zamastit kotuc??? lebo potom mi zacal brzdit tak ze jendoducho len cez stred kotuca spravil taku tenku ciaru drzdnu...
Tu ciaru ti tam spravil nejaky kamienok, co sa ti zachytil medzi platnicku a kotuc, ako si na to striekal vodu... zamastit sa to urcite nemoze... a na velkost dier to vplyv nema, to si len audino robil srandu
Takže si dával nové? A nepostrehol si na starých doštičkách, či boli rovnomerne opotrebované? Lebo ak neboli, tak sa mohlo stať, že postupom času (a špiny) sa obrúsil kotúč tak, že styčná plocha nie je rovná. Tým pádom, keď si tam dal nové doštičky, tak sa mohlo stať, že sa nedotýkajú kotúča celou plochou a chvíľu môže trvať, kým si zase sadnú. Je tá "čiara" na kotúči nejaká výrazná? Môžeš sem hodiť foto?
ano je troska tak uz docuchany ze vnutro je hlbsie ako vonkajsie strany ... tak to moze byt tym... tak neviem ju popisat je to taka hneda ..vyzera ako hrdza
Pravdepodobne ti staré platničky po ich opotrebovaní urobili ryhu do kotúča kovovými výstupkami na platničke. Asi si neskoro vymenil staré platničky za nové. Ak nemáš foťák, tak foť mobilom. Aj blbá fotka lepšia ako žiadna. Snaž sa po sebe prečítať čo napíšeš, nech to má nejaký zmysel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Diery su na kotuci nie kvoli brzdnemu ucinku, ale kvoli chladeniu...
Ale možno že na to má vplyv aj veľkosť dier, neviem