Zdravim, nevie mi niekto poradit kde by sa dal zohnat Dural, alebo zliatina hlinika 6063. S rozmerom cca 40x12x80 (SxVxD) alebo dlhsim. Potreboval by som to na medzikus zadnej kotucovej brzdy, a ocel tam nechem dat, lebo to bude velmi tazke. Hladal som po internete ale nic normalne som nenasiel iba v BA. Dik za info.
Odpovede typu povysovania vopred ignorujem.... toto je tema nie pre gerojov, ale normalnych komunikatyvnych ludi.
To ale nenapísal. Slovo medzikus je široký pojem. Keby napísal "potrebujem kus kovu na výrobu upevnenia brzdového strmeňa na rám bez návarkov na kotúčovú brzdu" tak by to bolo jasné.
Ano pozeral som na ten adapter, ale nieje to velmi dobre riesenie,lebo sa to upevnuje na rychloupinak a ten kov tam nieje nejak estra hruby a ja rychloupinak nedotahujem na doraz lebo krivy sa mi potom trubica rychloupinaku a divne mi stoci tam. cize to upevnenie neje dobre. Tiez som premyslal ako to urobit aby ako si povedal v najnevhodnejsiom momente to nezlyhalo, tak som tam dal 3 skrutky a ten medzikus je priamo oprety o ram, cize ten brzdiaci moment sa neprenasa len na skrutky ale aj na ram. Popripade sa mi ukaze prasklina, ako zlomi sa mi medzikus alebo skrutky. Podla toho adaptera co si sem postol som navrhol si uchytenie na kotucovku.
no som zvedavy ako to chces napasovat na kotuc, nie kazda brzda ma moznost horizontalne nastavit +/- 2cm.
"krivy sa mi potom trubica rychloupinaku" - asi mas na mysli osku naboju, neviem co na ten kotuc povie lozisko naboju na srobovacie viackoliesko, na take sily nie je stavane, mal som taky naboj, konusy a gulicky isli na lavej strane rychlo dopo. Odporucam skor nez zacnes vymyslat kotuce, zainvestovat do kazetoveho naboju.
Nad tym som rozmyslal pred tym nez som zacal vytvarat medzikus, do naboja som zainvetoval a uz som si kupil naboje na priemyselnych lozioskach (v zadu mam 4 priemyselne loziska) s duralom a ocelovou oskou + XT kotuce tie najnovsie (3-zlozkove) Moj medzikus som uz navrhoval s 160mm zadnym adapterom, cize by mal sadnut presne nepredpokladam velke odchylky max 1-2mm
Dakujem, ano velmi vela som nad tym stravil casu pokial som to prisposobyl vsetkym rusivym podmienkam tlakom a namahaniam na material Tak ako si povedal, len material zohnat, len zatial neviem kde
ved som ti pisal kde to budes vediet zohnat, zober do ruky zlate stranky a obvolaj zopar cisel v okoli. Pre nich to je odpad, urcite nieco pre teba najdu
Vacsinou byvaju 2 ale to nestaci, kedze to ma velke tlaky na ram, tak tretiu budem vrtat pod chladiacou kvapalinou aby som neposkodil dural od tepla a nasledne narezat zavit M5. Konstrukcia ramu sa tym neposkodi, podkial si dam pozor na teplotu vrtania, kedze vysokym teplom sa dural deformuje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Radsej si zaobstaraj nieco taketo
"krivy sa mi potom trubica rychloupinaku" - asi mas na mysli osku naboju, neviem co na ten kotuc povie lozisko naboju na srobovacie viackoliesko, na take sily nie je stavane, mal som taky naboj, konusy a gulicky isli na lavej strane rychlo dopo. Odporucam skor nez zacnes vymyslat kotuce, zainvestovat do kazetoveho naboju.
Kazdopadne som zvedavy na vysedok