Potreboval by som vedet kt vidla by bola najidealnejsia resp. kt bude najlepsie zehlit
X2: Je z TT cize by bala byt perfektne nastavena ..cena 223€
X1: To iste + HS kompresia (Co to znamena ? ) ..cena 263€
Reba : Nizsia hmotnost + Dual air ..cena 290€
Len dufam ze ma tu neukamenujete
Ale je jasné, že ak má na Rebu, tak to je správna voľba
A kaktiež by mi vyhovovalo určite viac Ferrari 430 ako 12 ročné Daewoo Lanos, ale
naco mat nieco ,co POSTACUJE ,ked mozem mat nieco ,co VYHOVUJE...ja mam urcite lepsi pocit a vacsiu radost a pohodlie,ked sa veziem na "kvalitnejsom stroji",tym padom aj viac bajkujem...
E*****n= vidlica na rekreacne jazdenie ale nesklame ani na maratonoch
ale ked si trochu priplatis...
reba= vidlica urcena na maratony
corratec ked nepotrebujes vidlu hned tak by som si dosporil na tu rebu
napis tmaxovi ako sa jazdi na XC zavode
ale bavime sa tu predsa o citlivej TT vidlici nie o chrtackej
momentalne "nastavena" na cca 65kg kolko mam.v ziadnom shope sa im s tym nechce serkat cize sa mi 2x stalo ze ju sfukli a bolo mi povedane "to je na vasu vahu idealne" a bol som vybaveny.nemam znameho co by mi s nastavenim pomohol.nemam jej chod ani s cim porovnat lebo skusenosti s inou zatial nemam.ak chces mozes si ju prist odskusat..
Preco taka averzia na e*****na z TT? jazdil si a sklamal ta? Alebo preco?
Jazdim cca mesiac e*****n X1 TT a nemozem povedat krive slovo.
Nepopieram, ze reba je hviezda, ale pre bezneho hobby jazdca je aj x2 TT svela volba, ostanu mu z rozdielu peniazky na vylepsienie dalich komponentov a na bublifuk.
Ja som na X1(TT) presiel z NEvidli gili. Jazdenie sa mi od vtedy ovela viac paci, a pacilo by sa mi urcite rovnako s rebou - ale takto mam rozdiel vo vrecku a viem ho pouzit dalej.
Myslim si, ze pre bezneho cloveka co jazdi hobby a pre radost uplne postacuje X2 tt
A kto chce z vidli vytazit maximum a vie sa s tym pohrat a nastavit tak tomu sadne reba ako zadok na šerbeľ.
za 2kila by som radsej kupil jazdenku ako epikona
EDIT: a čo hmotnosť? Nechápem?
o hmotnosti radsej ani nepisem
"santour bude vždy len santour" to ako by som počúval zarytých jabĺčkarov
kludne si kup santur... ja urcite nie...pretoze to bola vzdy lacna nechodiaca vidlica..a vyrobca len okukal cosi od marzochy, ked sa u nich vyrabali v 2007r a stali za prt
Ale už je rok 2012 a ak odstrániš pár nedostatkov pomocou TT, tak za 200€ máš ***** vidlu, ktorá veľmi nezaostáva za ***** RS a Fox v cene 300 a viac. Ja si budem obhajovať aj svoju Toru, bo chodí naozaj pekne