Hardrock XC Comp 18 997 Sk 20% 15 198 Sk Alu A1 ORE Double Butted Rock Shox Dart 3 SL LO 80mm Shimano LX Shimano Alivio Shimano Alivio Octalink Tektro V-brake
za tri roky budeš meniť iba reťaz a plášte ...
ok quasko .... máš 14000 ani menej a ani o chlp viac ... čo by si si kúpil??? .... alebo si nekúpiš radšej nič lebo je to šiť??????
keby sa ma to opýtal dakto pred tým ako som kupoval bike ja, tak som nemusel dopadnúť ako quasko, a tá dilema či meniť postupne alebo naraz ... a to nehovorím o tej schíze že keď nové celé všetko tak to bude aspoň raz toľko ako predtým, tomu ver.
Ja som rad aj za tento BIKE
No ale naskorsie ho vyskusam asi az po danovom priznani
Inak ake blatniky na takyto typ biku odporucate, resp ake su?
Ja sa nevyznam
Pred mesiacom som kupil bike z bazaru strasne malo jazdeny ...Je to Author A-gang a povodny majitel tento bicykel kupil v roku 2006 za 26 tisic. Zmenil na tom bicykli komponenty za taketo : Vidlica marzocchi dirt jumper 3, stred truativ firex a ten ho visiel na 4000 sk ..dalej...sedlo a sedlovka specialized, zadny plast maxis ignitor 2,3, novy cyklocomputer sigma a brzdove platnicky na hydraulicke brzdy za cenu 560 sk. Podotykam , ze tomu bajku nic nieje pokazene, nic zlomene ani vyvaklane to mozem doporucit ! A teraz si typnite za aku cenu ho ponukol ...
Diki za najdenie inzeratu
Cenovy limit som mal 15-20tis. ale tento FELT mi kamarat ponuka za lepsi peniaz
Jj Marcel, neplanujem s nim ist niekde do divociny tak dufam ze vydrzi.
Stary som SCOTT, a s nim som velmi spokojny! I ked som nenarocny jazdec (zatial ).
tak uz ho mam aj realne fotku mam v avatari.
fotene mobilom v zlych svetelnych podmienkach.
ocakaval som malinko robustnejsi zadok kostry
ale inak zatial spokojnost....nesedel som na biku uz celu vecnost tak s takou chutou som sa bol prebehnut po meste ako male deco
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hardrock XC Comp 18 997 Sk 20% 15 198 Sk Alu A1 ORE Double Butted Rock Shox Dart 3 SL LO 80mm Shimano LX Shimano Alivio Shimano Alivio Octalink Tektro V-brake
za tri roky budeš meniť iba reťaz a plášte ...
keby sa ma to opýtal dakto pred tým ako som kupoval bike ja, tak som nemusel dopadnúť ako quasko, a tá dilema či meniť postupne alebo naraz ... a to nehovorím o tej schíze že keď nové celé všetko tak to bude aspoň raz toľko ako predtým, tomu ver.
No ale naskorsie ho vyskusam asi az po danovom priznani
Ja sa nevyznam
Ziadne
Ja sa nevyznam
No s blatníkmi ti tu moc neporadíme lebo väčšina ľudí tu považuje blatník za podradnú bicyklovú súčiastku ktorú by som prirovnal k hriechu
Cenovy limit som mal 15-20tis. ale tento FELT mi kamarat ponuka za lepsi peniaz
Jj Marcel, neplanujem s nim ist niekde do divociny tak dufam ze vydrzi.
Stary som SCOTT, a s nim som velmi spokojny! I ked som nenarocny jazdec (zatial
zakolka kúpiš ten felt?
treba
No s blatníkmi ti tu moc neporadíme lebo väčšina ľudí tu považuje blatník za podradnú bicyklovú súčiastku ktorú by som prirovnal k hriechu
nemyslim ze je to "hriech"
opakujem, nejazdim ziadne preteky ani nic podobne.
Ved ked nikto, tak nikto
sportshop, uz mam kupeny...
Kupil som ho za 10tis. Po vikende si ho pojdem vyzdvihnut.
Kupil som ho za 10tis. Po vikende si ho pojdem vyzdvihnut.
to neni nejaký starší model, ten Q650 lebo som ho nenašiel na felt.sk?
V prvom prispevku je aj link.
fotene mobilom v zlych svetelnych podmienkach.
ocakaval som malinko robustnejsi zadok kostry
ale inak zatial spokojnost....nesedel som na biku uz celu vecnost tak s takou chutou som sa bol prebehnut po meste ako male deco