mate niekto skusenosti s niektorym z tychto dvoch sediel?
Dik.
Dusan.
www.fizik.it ritcheylogic.com
posledný komentár: 6. 9. 2025 o 15:35
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 16:20
posledný komentár: 6. 9. 2025 o 15:35
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 16:20
to by ma zaujimalo aky to ma vplyv, ta vyvysena zadna cast pri jazde, myslel som ze je komfortnejsie s takym sklonom
ja som mal dolomity a vskutku to bolo tvrde sedlo, zdalo sa mi ze po case sa ta zadna stavba vyrovnala a zacal som dost citic strednu cast sedla, pocul som ze dobre sedlo by malo byt casom lepsie a lepsie lebo sa naformuje na jedinca
toto som akurat pocul o ritchey sedle, ze sa skutocne vytvaruje individualne na zadnicu
http://aplikacie.slovenska.sk/wobj/data/57/obrazky/ritchey.mtb.sedlo.WCS
ritchey ma kevlar po bokoch, gobi korduru
ja som si na svojho dolomita nikdy poriadne nezvykol, pri dlhych jazdach tam bol vzdy problem so strednou castou, dolomity su ale skor rovne ako prehnute
tiez je pravda ze pokial ti sedlo sadne je lepsie co najtvrdsie ale inac asi ani nie
v najhorsom pripade strelim ritcheyho a skusim gobiho
len jedno ma trochu odradza od gobiho, ked tam napisu unisex, ako moze byt xc sedlo na 100km tripy unisex?
a prečo by nemohlo byť unisex? to že sa začali robiť "ženské" sedlá je čisto vecou marketingu. myslím, že drvivá väčšina žien jazdí unisex sedlo a nevadí im, že ho jazdia aj chlapi.
a celkovo, zadna stavba je odlisna
a prečo by nemohlo byť unisex? to že sa začali robiť "ženské" sedlá je čisto vecou marketingu. myslím, že drvivá väčšina žien jazdí unisex sedlo a nevadí im, že ho jazdia aj chlapi.
Pravda.
Dakujem za prispevky.