Ja jazdim gobi uz druhy rok a je vyborne.Mam ho s titanovymi lizinami.
Absolutne bez problemov.Velky rozdiel oproti beznemu sedlu.Wing flex je vyborna vec viac miesta pre stehna, nebolia triesla.Ziadne negativa.
no ja s nim mam letme skusenosti (asi 200km) aj s titanovymi lizinami.
nechcem odradzat gobik je vcelku uznavane sedlo no mne absolutne ale vobec nesadol. totiz nema rovny povrch ale v zadnej casti stupa, co vytvaralo mne hodne zvlastny pocit nakolko mam vo zvyku hodne menit polohu na sedale v zavislosti od terenu.
mno a chalanisko co ho vlastnil ho asi po mesiaci predal .proste mu tiez nevyhovovalo a aj titanove liziny maju chabucky efekt. mozno na pevnasku s maloobjemovymi prefukanymi pneu, ale inak nevim.
Ano Gobi je vzadu zdvyhnute je to mtb sedlo.Take Arione je rovne,ale je urcene zas na cestu.kazdemu podla chuti.Mne zas sadlo na prvy sup a nemenil by som ho.
Tie titan.liziny su dobre na to,ze na rozdiel od ocelovych nekoroduju.
Často sa výrobky na stránkach výrobcu líšia od skutočne predávaných modelov,vyzerá naozaj takto?A prosím Ťa ten poťah (microtex) je hladký ako koža alebo ako semiš alebo látka-nemám rád sedadlá na ktorom sa nedá ľahko posúvať,že som ako prilepený?
Pred časom som mal raz na vyše 100km výjazde testovacie Gobi k:ium a moja riť bola ako v bavlnke.
Teraz s Manganese som sa až tak pohodlne necítil. Doteraz som si myslel, že je takisto pohodlné ako k:ium, rozdiel je len v gramoch. Či?
Ja som asi 3 sezóny jazdil na Gobim a nemôžem povedať krivého slova. Teraz mám Tundru a je to tiež v pohode, ale Gobi bol asi o malinko pohodlnejší. Ale zase Tundra mi lepšie dizajnovo sedí na bajk
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Absolutne bez problemov.Velky rozdiel oproti beznemu sedlu.Wing flex je vyborna vec viac miesta pre stehna, nebolia triesla.Ziadne negativa.
nechcem odradzat gobik je vcelku uznavane sedlo no mne absolutne ale vobec nesadol. totiz nema rovny povrch ale v zadnej casti stupa, co vytvaralo mne hodne zvlastny pocit nakolko mam vo zvyku hodne menit polohu na sedale v zavislosti od terenu.
mno a chalanisko co ho vlastnil ho asi po mesiaci predal
Tie titan.liziny su dobre na to,ze na rozdiel od ocelovych nekoroduju.
Ziadny semis.
Teraz s Manganese som sa až tak pohodlne necítil. Doteraz som si myslel, že je takisto pohodlné ako k:ium, rozdiel je len v gramoch. Či?