to su naozaj vyhodene peniaze... kvalita jak za korunu rozek a stoji to cez 50e.... blbost nekupuj to... nic tam aj tak neuvidis pretoze to bude cele rozmazane a zrnite... je tu jedna tema co sa tyka takychto kamier a tuto tam najviac zakopu pod zem
pekelne otrasná kamera.. horšia kvalita jak najvačší šunt z DX.. nestačí to ani na porzetie zo srandy.. možeš s tým natáčať tak maximálne sliepky na dvore ako zobú zrno, ale musí byť dobré svetlo a nesmú behať..
no ty si zjavne rozhodnutý že tú kameru chceš, tak si ju zober.. ale potom sa nesťažuj že ťa tu všetci nevarovali
a až teraz kukám ten biga shop, to si snáď robia srandu nie? veď za tú cenu mám GoPRO 960
edit: keď to chceš fakt len pre zábavu kúp ti napr http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34157
kvalita bude rovnaká, cena úplne inde.. ale ono natáčať videá nieje vôbec sranda, a hlavne finálny strih a spracovávanie záznamu..
hej pár ludí ju tu malo.. a turbi ju mal dlho v bazári, a tipujem že ju ešte nepredal skús sa mu ozvať..
ja by som bral tú z DX keď tak, alebo si tam nájdi držiaky na klasický foťák.. sú tam aj na helmu aj na rajdy aj univerzálne pripnutelné..
Mal som ju pozicanu na testovanie. Tak ako pise Craobs. Je to shunt. Okrem statiky v dobrom svetle nezvlada nic. Prechody ( min 50 % zaberov v lese je o prechodoch ) absolutne nula, protisvetlo detto, stabilizacia velka nula. Nedal by som za to ani cent. Ak chces mat dobre zabery nesetri !
kde robíš aké chyby? to ako chceš používať na tréning na biku? a kde? v teréne či v parku niekde?
to si tam radšej fakt pripevni klasický foťák a hotovo..
z helmetcam teda vela chýb nevyčítaš..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hodnotu to má tak 5-10 dolárov, dokonca 720x480 verzie sú na nete za pár eur
napríklad http://cgi.ebay.com/New-Vehicle-overwrite-Camcorder-DV-DVR-car-camera-Q-/330447317242?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf031e8fa
a až teraz kukám ten biga shop, to si snáď robia srandu nie? veď za tú cenu mám GoPRO 960
edit: keď to chceš fakt len pre zábavu kúp ti napr http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34157
kvalita bude rovnaká, cena úplne inde.. ale ono natáčať videá nieje vôbec sranda, a hlavne finálny strih a spracovávanie záznamu..
ja by som bral tú z DX keď tak, alebo si tam nájdi držiaky na klasický foťák.. sú tam aj na helmu aj na rajdy aj univerzálne pripnutelné..
to si tam radšej fakt pripevni klasický foťák a hotovo..
z helmetcam teda vela chýb nevyčítaš..