Oba tieto modely su osadene vidlcou/tlmicom Fox Float Evolution. Chcem kupit bajk, kde uz bude kvalitny system a preto vas prosim o info, nakolko som cital o rade Evolution, ze za moc nestoji.
Samozrejme nejdem s tym jazdit ziadne maratony a viac ako 3000km rocne urcite nenajazdim - zato jazdievam aj v technickejsiom terene a preto by som chcel uz trochu lepsi bike, aspon co sa ramu a tlmenia tyka.
Diky za rady
posledný komentár: 17. 11. 2022 o 13:26
Zaujímalo by ma detailnejšie porovnanie. Možno by o tom vedel porozprávať Lapierre
Chcem kupit bajk, kde rad vymenim hocico ale aspon toto nie
Kazdopadne som ale rozhodnuty, ze nechcem vidlu, ktora sice bude lepsia ako ta predchadzajuca ale taku, s ktorou budem spokojny a nebudem ju chciet hned menit
http://www.rockmachine.us/sk/kolekce/edge-series/blizzard-27/blizzard-90-27.html
keby si vymenil rebu za evolution, dosť by si frflal
Tlmiče sú na tom lepšie, evolution séria je vlastne to čo boli kedysi Triad tlmiče pre Spešl a Canondale resp. RPL tlmiče s lockoutom. U oboch komponentov chýba high speed rebound, čo je pri vyššom zdvihu užitočná funkcia. Na druhej strane ich ani veľa RS nemá .. ale to je na dlhšiu debatu.
Pozitívum je, že 2016 modely už Evolution nebudú. Vo Foxe pochopili, že si pokazili meno a "temné roky" 2011-2015 už budú dúfajme minulosťou.
Takze pockam na Zesty 2016 a uvdim, cim to osadia
to docela skoro pochopili