Ja teda len k logike veci. Keď prvá číslica "2" znamená 200mm, tak logicky druhá číslica "3" znamená 50,8. Sa len scem spýtať, že aká to je číselná sústava.
To RP23 je len oznacenie modelu toho tlmica.
Takze Fox vyraba viacero typov tlmicov a jeden typ sa nazyva Float a RP23 je len nazov modelu, ostatne modely z typov Float su RPL a R
To RP23 je len oznacenie modelu toho tlmica.
Takze Fox vyraba viacero typov tlmicov a jeden typ sa nazyva Float a RP23 je len nazov modelu, ostatne modely z typov Float su RPL a R
este dodam ze R znaci Rebound (odskok) a P propedal, 2 a 3 su zas nastavenia propedalu (RP2 ma 2 polohy, RP23 ma 2 a 3 polohy atd... , RPL ma uzamykanie - L - Lock)
Kedze sa tu uz bavime co co znamena, ja by som mal otazku takuto...
Na tlmici je nastavenie odskoku cervena cast, packa je uzamykanie a otocna modra cast s popisom 1,2,3 je presne naco ?
Myslym tym, ked pojdem na bicykli a buzem mat nastavenu 1 a ked pojdem s nastavenim na cislice 3 aky je medzi tym rozdiel v chovani tlmica oco tam ide ... dakujem za odpoved.
rovno zmazať nepýtal sa na červené kolečko rebound (ktorým nadstavuješ rýchlosť vracania sa tlmiča) ale páčku Propedalu (teda kompresia tlmiča pri stláčaní)
čiže páčka má dve polohy v jednej Propedal "vypneš" (nevypne sa úplne lebo tlmič má určité vnútorné minimálne nastavenie Propedalu) a v druhej polohe aktivuješ Propedal ... tým kolečkom si nadstavíš účinnosť od 1 do 3 (1 najnižšia kompresia 3 najvyššia) v praxi platí čím vyššia úroveň Propedalu (kompresie) tým tuhší sa javí tlmič zo začiatku stláčania (zdanlivo tvrdší)
LP teba už dnes buzerovali za pravopis, však? Tak ja ti ešte pridám pod jedľu, či čo to máš v obývačke... nie je NADstavenie (provizórne zväčšenie rozmeru v jednom smere), ale NAstavenie
áno áno máš pravdu ale v tej rýchlosti to človeka nenapadne ... ale ako v Jezusovom prípade teraz si budem dávať obzvlášť na toto slovo zas pozor (dik za kritiku )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie ,50,8 je len dľžka piesta
este dodam ze R znaci Rebound (odskok) a P propedal, 2 a 3 su zas nastavenia propedalu (RP2 ma 2 polohy, RP23 ma 2 a 3 polohy atd... , RPL ma uzamykanie - L - Lock)
a dufam ze sa nemylim
Na tlmici je nastavenie odskoku cervena cast, packa je uzamykanie a otocna modra cast s popisom 1,2,3 je presne naco ?
Myslym tym, ked pojdem na bicykli a buzem mat nastavenu 1 a ked pojdem s nastavenim na cislice 3 aky je medzi tym rozdiel v chovani tlmica oco tam ide ... dakujem za odpoved.
tuto to asi bude popisane, zakladne veci, precitat si manual k svojmu tlmicu
čiže páčka má dve polohy v jednej Propedal "vypneš" (nevypne sa úplne lebo tlmič má určité vnútorné minimálne nastavenie Propedalu) a v druhej polohe aktivuješ Propedal ... tým kolečkom si nadstavíš účinnosť od 1 do 3 (1 najnižšia kompresia 3 najvyššia) v praxi platí čím vyššia úroveň Propedalu (kompresie) tým tuhší sa javí tlmič zo začiatku stláčania (zdanlivo tvrdší)
*Edit > d odstránené