Velmi by mi pomohli aj typy,kde sa da tato vidla zohnat u nas za rozumnu cenu.Nasiel som ju v nejakych ceskych E-shopoch,takze ked na nic lepsie nepridem,objednam ju odtial. dik
posledný komentár: 7. 10. 2014 o 13:56
posledný komentár: 7. 10. 2014 o 13:56
VANILLA R 17 990 Sk pružina/olej, regulácia odskoku, tvrdosti, len kotúčové brzdy 1,78 k
Fox Vanilla RLC: http://www.slovkolex.sk/index.php?modul=tovar&id=200
Zdar!
Na začiatok by si si mal odpovedať na otázku, či chceš vzduch alebo pružinu a potom by sa malo spresniť aký typ presne. Teda vlastne keď uvažuješ medzi rebou a vanillou, tak už ďalej nebude čo riešiť.
Ram je GT avalanche 1.0
rozpocet...tak 15-18 max 20...20 uz je extrem
Ma vyznam davat na bike,ktory ma pevny zadok takuto vidlu?...
Co ta Reba???
Este sa mi ozval chlapik .co predava vidlu Fox 80rlt ..ale to je zase len 80mm zdvih,aj ked je lahka ako pierko a ponukol mi fasa cenu....Ale 80 mi bude asi malo.
Mam par otazok: Ked mam 70 kg na aky tlak ju mam nafukat? ..este som vzduch nevozil. Ked ju zatlacim nieco v nej trosku spliecha ...dufam,ze to je OK...asi to bude olej ,ci nie? Krk ma 22cm, moja stara mala 21 ..mam to o ten cm spilit,alebo dat podlozku do predstavca?....Uz sa neviem dockat,kedy si na nej zajazdim
Vo všeobecnosti by si si to mal nastaviť na čo najmenšie tlmenie tak, aby to nekopalo. Ak to budeš mať moc natvrdo, tak ti to nebude dobre tlmiť malé nerovnosti.
Mimochodom manuály aj k starším modelom má fox na svojom webe a tuším že ich má aj slovkolex v slovenčine. Tam sa dozvieš aj to, na koľko ju máš nafúkať. Ja mám +/- 73kg a svoju vidlu fúkam na niečo medzi 65-70psi.