Da sa kupit nejaky dobry FR do 550e? nieco pevne a co vydrzi vsetko s vydlou 130-160mm----Co som videl tak CTM Raptor je celkom dobry... dajte linky ked nieco dobre najdete
hai bike je 100mm a za priplatok 130mm... a ten ctm pro ma kamos a to je najvecsia blbost aku vymysleli to je horsie ako xcrka akurat tak na dirt je to dobre inak onicom.. ja potrebujem na FREERIDE
poznam v okoli 7 aj viac bikerov, ktorí maju raptora a s ramom nemaju ziaden problem. Kazdopadne kenzel nema o nic lepsi ram nez raptor, ale konecny vyber uz nie je v mojich rukach btw chlapec zrejme nevie co je freeride (inak fr bike do 550€ - ak chceme novy neviem neviem... to je asi nerealne, max. tak dirtovy bike, aj tak vsetky tu spomenute biky su dirtove)a napisat ze duro fr 20 je horsia nez xcr je totalna blbost
poznam v okoli 7 aj viac bikerov, ktorí maju raptora a s ramom nemaju ziaden problem. Kazdopadne kenzel nema o nic lepsi ram nez raptor, ale konecny vyber uz nie je v mojich rukach btw chlapec zrejme nevie co je freeride (inak fr bike do 550€ - ak chceme novy neviem neviem... to je asi nerealne, max. tak dirtovy bike, aj tak vsetky tu spomenute biky su dirtove)a napisat ze duro fr 20 je horsia nez xcr je totalna blbost
U nas raptora maju 3ja (2ja disc a jeden PRO)a zatial ziadne porblemy..
tak ale ta 100vka ked som na nej jazdil sa mi zdala velmi mala na FR tak na dirt,street je vhodna ale inac XCRka sa mi viac pozdavala
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
raptor si myslel tento? http://www.kubicasport.eu/produkt/1339/CTM-Raptor-Pro-09/
inak neviem aky bike na freeride si predstavujes do 550€, co keby si to napisal?
inak neviem aky bike na freeride si predstavujes do 550€, co keby si to napisal?
co tak mu spomenut ram...keby si chlapec precital nejake stare temy tak by pochopil ze ten ram je onicom... a skus si pozriet kenzel vagabond....
U nas raptora maju 3ja (2ja disc a jeden PRO)a zatial ziadne porblemy..
tak ale ta 100vka ked som na nej jazdil sa mi zdala velmi mala na FR tak na dirt,street je vhodna ale inac XCRka sa mi viac pozdavala
http://www.mtbiker.sk/bazar/hladaj.html?kat2=0&s=umf+freddy2&kat=all&B1=N%E1jdi%21
mas fullko a ak tam je katalogova vybava tak tam je myslim DHX(abo vannila) a 55