Cawte bikeri...
Pocujte... Co vravite na vidlu SR Suntour XCR a HAYES MX2 203mm ???
Myslim či to ta vidla vobec udrzi a cisa tam daju vobec nahodit...
Velke Ď.
Iwo, osobne ti neradim na tu vidlu davat 203mm kotuc!!! ( este tych 160mm to znesie, predsa len je to vidlica urcena na XC a pouziva sa na biky v cenovej kategorii do tych 25tis )...s takym priemerom ju zachvilu znicis...
Cawte bikeri...
Velke Ď.
neviem či sú niektorí ludia už chorí alebo čo neviem prečo chcete dávať na take vidlice 203 kotúče???? kôli image??? to už radšej našporte na poriadne brzdy alebo si kúpte bicykel s Tesca a tam dajte 203kotúč
Mam kamosa co ma na dirt bikeu tuto kombinaciu (myslim), suntour s 120mm zdvihom, a 203mm kotuc, ale nie hayes,ale nieco ine.. neviem uz presne co...
Ale fachci mu to v pohode, zatial sa mu nic nelame, a poviem vam, je to diabolska brzdna sila .
No neviem co to bude robit, ked ja dam hydro 203mm (saint, aleboHFX-9)
...nahodou sa pomylim, silnejsie stlacim paku a hned budem v nemocnici
...a co hovorite na 180mm kotuce "ALIGATOR" a povodne prasiatka
Tektro "AQUILA" ??? P.S. Vidlu budem menit ked sa tato rozsipe a podla setkeho bud SR Suntour DURO D (130mm) alebo MANITOU STANCE FLOW (tusim 120 az 170mm)...
2PaliG: tym som chcel povedat, ze Suntour je shit sam o sebe iba pre amaterov a keby ze je tam ten 203 mm kotuc, tak to by tazko rozbehal- rozsypanie tej vidly( mozno v nemocnici )
Iwo to si radsej kup ten obycajny 160 mm kotuc, prasa predaj( ak ho niekto bude chciet) a kup si za te money+ priplatok nejake lepsie
PS: To by sa ti neoplatilo mat velky kotuc a mizerne prasa
ja by som to skusil lebo to Xcr je jedna z najtvrdších vidlic od Suntouru po ruxos.Ty Mx2 nie su až tak agresivné brzdy tak by to mala zniest istota by bola ten 160mm kotúč.
2PaliG: tym som chcel povedat, ze Suntour je shit sam o sebe iba pre amaterov a keby ze je tam ten 203 mm kotuc, tak to by tazko rozbehal- rozsypanie tej vidly( mozno v nemocnici )
Iwo to si radsej kup ten obycajny 160 mm kotuc, prasa predaj( ak ho niekto bude chciet) a kup si za te money+ priplatok nejake lepsie
Ty si mi amatér Suntour je teda shit a pre amatérov tak sa pridi pozriet sem do Čiech na čom sa tu jazdia WBC.rally borci dh jazdí sa tu na Ruxoch alebo na Durach ale hlavne Ruxisi a pozri si kompletnú nabídku suntouru a ceny a hlavne sa na tych vidlach povoz a ten chod sa nedá zrovnat zo zakladníma marzochami a manitu a cena je stále polovičná.Tak sa zobud lebo každá firma vyvíja svoje modely a dáva nové veci do vidlic.
Iwo, osobne ti neradim na tu vidlu davat 203mm kotuc!!! ( este tych 160mm to znesie, predsa len je to vidlica urcena na XC a pouziva sa na biky v cenovej kategorii do tych 25tis )...s takym priemerom ju zachvilu znicis...
mam Ta tu za chalana co netara, ale vysvetli mi jedno, mensim kotucom zmensis vykon brzdnej sily? to asi nie, iba sa bude mensi kotuc viac prehrievat ... mylim sa?
mam Ta tu za chalana co netara, ale vysvetli mi jedno, mensim kotucom zmensis vykon brzdnej sily? to asi nie, iba sa bude mensi kotuc viac prehrievat ... mylim sa?
Tak neviem preco stlale a stle hovorite na skoro kazdu vidlu ktora ma na sebe 203mm ze sa zlomi, nie vsatko zalezi od kotuca, su brzdy, ktore maju katastrofalnejsie dosledky so 160mm diametramy ako niektore s 203mm Nechcel so to sem davat koli bezpecnosti zacinajucich, ale ja som mal Gilu Sl a mal som nanej Deore LX 203mm a vpoho, potom som ju dodrbkal, ale nic to nemalo s kotucom...
Ty si mi amatér Suntour je teda shit a pre amatérov tak sa pridi pozriet sem do Čiech na čom sa tu jazdia WBC.rally borci dh jazdí sa tu na Ruxoch alebo na Durach ale hlavne Ruxisi a pozri si kompletnú nabídku suntouru a ceny a hlavne sa na tych vidlach povoz a ten chod sa nedá zrovnat zo zakladníma marzochami a manitu a cena je stále polovičná.Tak sa zobud lebo každá firma vyvíja svoje modely a dáva nové veci do vidlic.
Lenze vacsinou co pozeram videa( to myslim ceske a dokonca aj slovenske), tak som este nevidel, ze by tam mal vidlu tejto znacky- skorej su to RS- hlavne Boxxery( a nielen DH videa) Ale pravda zalezi to aj od toho ci ma jazdec sponzora alebo nie!!!
Vsak hej v niecom mas pravdu, len ja som myslel tie vidly od Suntouru co su v nizsej cenovej
kategorii a tym som myslel aj to Duro- hlavne E, to D by celkom uslo
Ale aj tak sa to nevyrovna znackam ako Marzocchi alebo RS
Beriem ale ty normal chalani nemají nejich 20litrov na 66 ale totema a podobne len chcem povedat že nieje všetko shit co stojí normal peniaze.Duro e je pravda praská a vyraža gufera.Ja by som to nazval že Suntour je jedno okí kral medzi slepíma.Ale robia aj vidle za 12litrov a ty som na žiadnom biku nevidel.napr XC pro
2PaliG: tym som chcel povedat, ze Suntour je shit sam o sebe iba pre amaterov...
dufam ze hovoris z vlastnych skusenosti...
Nie zvlastnych, tie nastastie nemam a ani taku znacku( iba mizernu Gilu T5)
Vsak potom Ti dam vediet, ked mi bude niekto hovorit jeho skusenosti o tejto znacke- vidle (pravdepodobne to bude bratov kamos a 1 viem teraz urcite, ze Duro E pri doskoku kope a to sa este bude tvarit aku ultra vidlu kupil so zdvihom 130 a k tomu este za 3 alebo 4 litre)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mozno to aj znesie, ale ja si zivot celkom vazim, tak by som to radsej netestoval na sebe:)
Velke Ď.
neviem či sú niektorí ludia už chorí alebo čo
Ale fachci mu to v pohode, zatial sa mu nic nelame, a poviem vam, je to diabolska brzdna sila
No neviem co to bude robit, ked ja dam hydro 203mm (saint, aleboHFX-9)
...nahodou sa pomylim, silnejsie stlacim paku a hned budem v nemocnici
Tektro "AQUILA" ??? P.S. Vidlu budem menit ked sa tato rozsipe a podla setkeho bud SR Suntour DURO D (130mm) alebo MANITOU STANCE FLOW (tusim 120 az 170mm)...
mozno to aj znesie, ale ja si zivot celkom vazim, tak by som to radsej netestoval na sebe:)
ja som šokovaný
treba vymeniť vidlu alebo brzdy tvoje kombinácia 203mm + Suntour možno nieje smrteľná. neskúšal by som na tvojom mieste ale ani nechcem
ano..zmensis
Lenze vacsinou co pozeram videa( to myslim ceske a dokonca aj slovenske), tak som este nevidel, ze by tam mal vidlu tejto znacky- skorej su to RS- hlavne Boxxery( a nielen DH videa) Ale pravda zalezi to aj od toho ci ma jazdec sponzora alebo nie!!!
Vsak hej v niecom mas pravdu, len ja som myslel tie vidly od Suntouru co su v nizsej cenovej
kategorii a tym som myslel aj to Duro- hlavne E, to D by celkom uslo
Ale aj tak sa to nevyrovna znackam ako Marzocchi alebo RS
Nie zvlastnych, tie nastastie nemam
Vsak potom Ti dam vediet, ked mi bude niekto hovorit jeho skusenosti o tejto znacke- vidle (pravdepodobne to bude bratov kamos a 1 viem teraz urcite, ze Duro E pri doskoku kope a to sa este bude tvarit aku ultra vidlu kupil so zdvihom 130 a k tomu este za 3 alebo 4 litre)