Nejazdim extremy, pytam sa hlavne vzhladom na vidlicu - RST Capa, ci bude ta 180 vhodna...
Poradte, diky
posledný komentár: 9. 1. 2021 o 17:40
posledný komentár: 24. 10. 2008 o 9:07
posledný komentár: 9. 1. 2021 o 17:40
posledný komentár: 24. 10. 2008 o 9:07
taze 160 tam asi dam, hmm a oplati sa tam dat tu bb7? ze ci nie bb5, je medzi nimi velky rozdiel?..lebo cenovy je asi 500 Sk
zatial dieks za odpovede
Úprimnú sústrasť
Inak, je to makka vidla ta Capa, co mne vyhovuje aj vzhladom na mensiu vahu, v pohode je, len ked je chladno, tak je takmer pevna
Spominam len preto, ze vsade sa pise, aky je to shit, ja si to nemyslim. Pokial sa s nou nejazdi v zime, a samozrejme, extremy, tak je ok.
Vyssia trieda bajku, ktory som kupoval, mala Gilu, a tu tiez ju nespominate v dobrom...
Diky pekne za rady a piste dalej, sa rychlo aspon ucim veci kolo bajkov, bo som lama
a tak preco ides na kotuce? tot nechapem
S V-ckami mi to uz akosi suchalo... vymenou gumiciek by som vela nenarobil asi ta nechcem novy rafik kupovat o rok, a plus vypletanie k tomu, ak nie kupit cele koleso.
No a niekedy som s V-ckami mal trochu problem pribrzdit ked som chcel v takej rychlosti 48 km/h, niekedy jazdim cestu, niekedy les, jazdim agresivnejsie v miestach kde sa to da, a rad agresivne brzdim, a takmer stale prednou
Tak preto...
EDIT/ Aj ja som za Avidy,ak chce nizku vahu tak 7-ky ak nie tak 5-ky
Osobne len doporučujem, brzdný účinok výborný